Mink-hyt İlk Bebek heyecanı olsa gerek geçen gün doğuruyorum sandım meğerse yalancı sancıymıs😝 tıpış tıpış eve geldim neyse doğuramıyorum demek istiyorum bende malum doğuramıyorum diyen burda doğuruyo haydi bismillah kızlar 39-6 ve do ğu ra mı yo Rum 😇
Mink-hyt Hiranurunannesi25 ayseesefaa Alibetulbalii Cerenygn Tugcetugce42 Tatlisannedilekk ay doğuralım artık hadi pilates topuna davet ediyorum sizi squat da olur ben başladım bu saatte 😂 diz doğuralım darısı sana 🤗Yelizonan
Reyhancolakoglu ayseesefaa kilosu ne kadar peki bebeğinizin bende 39+3 teyimde bebeğim 3700 günü dolana kadar 4000 geçerse diye endişeliyim
Yelizonan Hadi bakalım hanginiz daha önce doğurucak.Bizde 38+3 teyiz size böyle diyorum Ama bir de ben doğururmuşum önce 😅😅
Yelizonan Mink-hyt bende yaptım az önce yollar açıla dursun😍😅😅 Allah kolaylık versin hepimize insallah
ayseesefaa Mink-hyt günlük 1 saat yürüyüş hurma adaçayı ahududu çayı perine masajı hepsini yapıyorum ama daha niyeti yok oğluşumun gelmeye yeri rahat heralde😅😅
Mink-hyt Yelizonan amin inşallah yine belimde kasıgımda hafiften agrı başladı da heveslenmicem şiddetlenene kadar bana ne 🤣
Merve-c Mink-hyt 39+5 Nişan geldi galiba benim.. peçetede pembelik oldu… heyecan yaptım… Daha bugün soran herkese tık yok diyordum 🙈
Tugcetugce42 Mink-hyt erkek bebiş 3300 kg dı geçen hafta yarın gene kontrol var 100 gr daha almış olabilir belki son zamanlarda az kilo alıyordu çünkü senin Bebişin cinsiyeti ne kaç kilo acaba 😍🌸
Brn_cnn 39+6 do gu ra mı yo ruumm üstelik tasınıyoruz iki gündür mutfak dolabı yatak odası dolabı diziyorum çok yoruluyorum ama tık yok 🤷🏼♀️
Mink-hyt Tugcetugce42 benim de erkek bi hafta önce 3550 di bulun kontrole gittik aynı kiloda cunkü yemedim bu hafta ekmek bal peynir badem vs almamış yavrum bişi alıştıydı onlara 🤣 ve yarından sonra ya sezeryan günü aldık kovid geçirdiğim için nasip kavuşacak artık yine de normal için baya bişi yapmam lazım temizlik dışında temizlikten bana gına geldi 😂