Ebrugur2019 esilemerveker ahh Canım benim de kızımla oğlum arasında tam 2 yaş olacak bizimde pilansız oldu ama iyi ki olmuş diyorum birqz bende korkuyorum ama rabbim verdiyse vardır bunda da bir hayır üstesinden geliriz
esilemerveker Cnsutygr evet öyle düşünüyorum rahat edeceğim diye ama yine de insan endişeleniyor nasıl olacak falan diye beklenmeyen gebelik bir de. Rabbim kolaylığı verir insallah
esilemerveker monaroza Çok teşekkür ederim yaşlarının yakın olması evet güzel olacak ama yine de endişe duyuyorum nasıl olacak diye allah kolaylığını verir insallah 🥰🙏🌸
esilemerveker Mihre Allahım kolaylık versin dönemseldir üzülme hep böyle gitmez Allah’ın izniyle. Sağlıcakla kucağınıza alın insallah bebeğinizi 🥰
turansmom1 esilemerveker yaa bence çok güzel birlikte büyüyecekler😍 benim ilk hamileligim dogurdum doguracagim nerdeyse bende o kadar yaş farkı koymak istiyorum durumumu yoluna koyup hemen ikinciyi yapacağim 🙂
Gyyildiz Benimde öyle ilk kızım ile bebeğimin arası tam 30 ay olacak. 2,5 yaş ideal bence ne çok az ne fazla arkadaş gibi büyürler
Ceco123 esilemerveker dogumuma 1 ay var kızım 26 aylık ben hala daha korkuyorum doğumdan sonra kızımı ihmal etmek istemiyorum bana çok fazla düşkün nasıl olcak yaşayip gorcez artık 😅
bebisloading esilemerveker Bence çok güzel ve ideal yaş arası.. Hayırlı olsun size, ne kadar güzel💫 Benim ilk hamileliğim, ikinciyi biz de mi düşünsek acaba diyorum😍
Gulsen4224 esilemerveker benimde 20 haftalık oğlum var şimdi ise 11+4 haftalık hamileyim ikiside süpriz oldu beklemeden oldu ben istiyordum ki oğlum 4 yaşına girsin öyle olsun ama nasip işte nasıl olcak bakalım artık 😍😇🙈