Busrabdullah_123 Arkadaşlar 29+2 den slmlar 😀 29 haftaya girdim gece bile nefes darlığı çekmeye basladimnozellikle cokyiyince 🤭 bazen gece kalkıp bile yiyorum benim gibi gece nefes darlığı çeken varmı
egecandeniz Busrabdullah_123 benim 4 aylık bebeğim var hamileyken ben nefes darlığı ve burun tıkanıklığından uyuyamazdım burun sprayı flnda işe yaramazdı allah yardımcın olsun doğumdan sonra düzeldi
esradgzl Busrabdullah_123 ben 31+3 üm geceleri nefes alamadığım için direk cama yöneliyorum can havliyle. Dediğin gibi biraz dazla yiyim hemen daralamaya başlıyor nefesim. Sen Yeni başlıyorsun yani canım daha da nefes alamadığımız günler gelicek 37 38 lerde 😓
Busrabdullah_123 egecandeniz amin cnm bnm hepimizin inşallah ever sabahları burnum da tikanio ama buna şükür
Boncuk1 esradgzl aynen canim bende 32 haftalik nefes darlığı özellikle geceleri daha ilerisi var allah yardımcımız olsun
esradgzl Boncuk1 evet geceleri özellikle daha artıyor nedense. Geceleri halbuki çok severim sırf bu nefes darlığından gece olsun istemiyorum ya. ☹️ Amin canım amin inşallah
2020ARALIK Bende 29 haftalık oldum nefes darlığım bayadır var geçmiyor yemek yeyince daha çok oluyor çok korkuyorum
Busrabdullah_123 2020ARALIK sade soda ve naneli sakız rahatlatiyir bu arada araligin kaçı doğumun bisey kalmadi zaten korkma dua et
esradgzl 2020ARALIK mideye ciğerlere tüm organlara baskı var canım doğurana kadar nefes darlığı devam 😢
2020ARALIK Busrabdullah_123 canım tam belli değil ama aralığın 10 u 38. haftam ondan sonra bir gün inşallah dahada artmaz inşallahda buna dayanırım
Busrabdullah_123 esradgzl birde hamileligim boyunca bulantı cekmedim desem yeridir ama bu son tremsterde migde bulantısı yasiyorum ara ara
esradgzl 2020ARALIK valla nefsini körükleyebiliyorsan ne ala ben yapamıyorum valla canın çekmesin söylemiyim ama daha yarım saat önce yedim bişeyler canımda aksi gibi devamlı bişeyler istiyor 😫
2020ARALIK esradgzl valla Uyuyamamaktansa yememeyi tercih ediyorum inanki farkediyor sende dene bak canım