makbulebarak 37+2 olduk kızlar doktorum 1 haftadır bebeğin Doğum kanalına girmiş dedi sizce doğumum yakın mıdır artık çok ağırlaştım doğurmak istiyorum
Jeremyy makbulebarak masallah bende suanda 37+1 henüz girmedi keske benimkinde hemen girse. Kanala girince doğuma az kalmis oluyor onemli olan kanala girmesi. Neler yaptın kanala girmesi için yürüyüş spor vs ???
Belinaynannesi makbulebarak benimde yaklaşık 2 haftadır Kanalda doğum pozisyonunuda almış ama ne gelen var ne giden 🤷♀️
makbulebarak Jeremyy hurma yiyiyorum her gün 3 tane evim 2.katta sık sık merdiven çıkıyorum yürüyüş yapamıyorum ama evde sürekli hareket halindeydim canım
Jeremyy makbulebarak hurma yemenin faydası varmi ya bende yemeğe baslayim o zaman. Hareket etmem uzun sürmüyor hemen belim agriyor bende elimden geldikçe zorlanmadan yapıyorum yürüyorum merdiven kullanıyorum squat yapıyorum persembe kontrolüm var umarım kanalı girer :(
makbulebarak Zinnettt yapma ya.😑 inşallah hayırlısıyla yakındır ya doğumum çok ağırlaştım artık :( senin bebeğinin cinsiyeti ne canım
makbulebarak Jeremyy ben de öyleyim hemen yoruluyorum dinlenmeye çalışıyorum sonra hemen kalkıyorum mecbur zaten uzanmaya da gelmiyor bel ağrısı başlıyor hemen
Zinnettt makbulebarak benim ki kız bide erken gelir derler ama öyle olmadı maalesef 🙈 hayırlısıyla yapalım Doğumu en kısa zaman da
makbulebarak Zuhal14 rahimde daha fazla baskı ağırlık hissediyorum sanki her an düşecekmiş gibi ve daha sık idrara çıkıyorum bel ağrılarım da iyice arttı
Zinnettt makbulebarak hayırlısıyla gelsinler de ama hemen gelsinler bence ben senden daha beterim artık 😂😂
ipkklmn makbulebarak 37+1 oldum, yaklaşık 1 haftdır ara ara sancım oluyor kasılıyor bebiş çıkacak gibi baskı uyguluyor alt tarafa. Girmiş midir kanala ?