5 eltiyiz. En küçükleri benim. Hepsi akraba bi ben yabancıyım. Kayınbabam kaynanama demiş en küçüğü benim en sevdiğim gelindir diye ona bakınca sanki öz kizim gibi hissediyorum. Sagolsunlar ailemi de aynı şekilde severler. Kaynanam ben onlardayken asla şunu yap bunu yap demez. Ben de pek rahat olmadığım için hala çekingenlik var diye o kalkar ben ardından hemen kalkar yaparım..ya da ona sorarak yaparım işi gücü, şunu yapıyım mi bunu ediyim mi diye. . Kahvaltıya gideriz, herşeyi hazırlamıştır ekstradan ben biber kızartması severim diye benim için onu da yapar her seferinde. O derece hassastır .Meyve hazırlayıp önüme bile getirir, rahat hissetmedigimi bildiği için. Hamileliğimde evde test yaptık akşam, ertesi sabah kaynanamlara kahvaltıya gittik. Kola tatlı felan aldık. Anlarlar sandık anlamadılar. Eşim dedi “bizim şeyimiz oluyormuş da ”😃 . Bu onun tstlisidr diye. Kaynanam çok sevindi hemen sarıldı öptü.. halbuki diğer hiç bir gelinine öyle yapmamış😃 kayinbabam, kaynanamın büyük gorumceme söylemesine bile izin vermemiş nazar değer diye 😃Allah onlardan razı olsun. Ben onlardan çok razıyım. Rabbim herkese de böylelerini nasip etsin