sherlock_anne Bsr230495 ipek markanın bebek temizleme pamuğunu su ile ıslatarak kullandım ıslak mendil kullanmadım :) Bezide bebeğe göre bulmak en mantıklısı :) birçok kişi molfixden canbebeden memnunken ben memnun kalmadım ve evy babyden memnun kaldım
Deletedmom378 Bsr230495 Ben Prima almıştım.. 2 buçuk aylık bebeğim var ıslak mendil tahriş etti poposunu o yüzden bebek pamugu ve suyla temizliyorum. Hic pisik olmadi canım 🤗
MiniKaya Bsr230495 ben 1 paket slepy aldm canım bence stok yapılmamalı her çocuğun cildi farklı sonuçta başkasına iyi gelen bizimkine gelmeyebilir 🤷🏻♀️ Deneyip göreceğiz hastane çantasına koymak için almıştm zaten eğer pişik vs olursa prima premium denemeyi düşünüyorm
Burcuu3761 Bsr230495 bez molfix ıslak mendil unibaby kızımda sürekli bunları kullandım memnunum ikinciye hamileyim yine aynılarını düşünüyorum
Meriwa Bsr230495 prima premium care kullanıyoruz canm 1 bucuk aylık bebeğim var cok memnunum ben ıslak mendil de uni baby aldım ama evde pamuk ve suyla siliyorum daha temiz canm
begumseker Bsr230495 prima pure kullanıyorum ıslak mendil de prima aqua. Hiç sızma pişik vs problem yaşamadım
diyhomelif Bsr230495 bezde bende kararsızım birçok takipçim ilk bir ay pamuk ve su ile alt temizlememi önerdi sonrasında Water wipes kullanacağım canım 🤗