Hfzanne Htceeee ben 37+2 de doğum yaptım normal doğum ama arkadaşım 41+6 da sezaryenle doğum yaptı kişiden kişiye değişir ikimizinkide kız bebekti
Mavivepembe Bi haftası yok ki canım kimisi 40ını dolduruyo kimisi erken doğuruyo yani Bebiş ne zaman isterse o zaman gelir
FigenBelinaynceyol Bebişler ne zaman isterse o zaman Doğum başlıyor 🙂 ilk hamileliğimde kızım 42 haftalık normal Doğumla doğdu suni sancı almadan su an 39+0 haftalık hamileyim paşamın keyfini bekliyorum gelen giden Yok hala 🙂)
YazCilegi FigenBelinaynceyol 42 haftanıza kadar sancınızı mı beklediniz? Bir de kızınız kaçıncı haftada doğum pozisyonuna girmişti hatırlıyor musunuz?
FigenBelinaynceyol YazCilegi evet canım sancımı bekledim daha doğrusu doktorum bekletti iki gün daha dogmasaydı suni sancı vereceklerdi ama şükür gerek kalmadı 36.haftadan sonra doğum pozisyonuna girmişti
YazCilegi FigenBelinaynceyol 30.haftada doğum pozisyonuna girmişti kızım,34 teyiz dün muayenemiz vardı tekrar baş yukarı döndüğünü gördük doktorum suyun güzel dönebilir dedi o yüzden sordum bu haftadan sonra döner mi merak ettim 😌
FigenBelinaynceyol YazCilegi döner döner hayrlısı ile ins 🙂 39+1 deyim bende su an oglum 29 ile 35.haftalarda Doğum pozisyonundaydi 36.haftada ters döndü 37.haftada tekrar kontrole gttik dogum pozisyonuna geçmişti biraz hareketli bebişler galiba bebeklerimiz o yüzden sık sık pozisyon değiştirebiliyorlar
Defnebebek 39 haftamdayim bebisim henuz kanala girmedi.Yarin kontrolum var muhtemelen sezeryani konusacagiz.
Defnebebek Sahip evet dogum pozisyonuna girmedi+ catim dar ve bebek kilolu oldugu icin sezeryan olacagim😐