Smgyy Bizde kızçemle 31 bişey sorucam kızlar tamam miğde yanması ekşimesi yediklerimizden oluyor biliyorum hatta hep dikkat ediyorum baharatlı acılı bişeyler yememeye ama sanki 28 haftadan sonra cok arttı daha sabah uyandığım gibi öyle çevremdekiler diyor ki saçlı olcak seninki ondan batıl inanç herhalde inannan var mı doğru mudur
MiniKaya Cheerfulmom bir yandan korku bir yandan tatlı bekleyiş 😍 hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah 🌸
Oozzee Oğlum olacak, 33+6- artık 34 sayılır. Yarın hastane çantası hazırlayacağım artık, büyük oğlumda 39+1’de sezaryen tarihi almamıza rağmen 38+5’te aniden doğmak istedi, çantam hazır olduğu için çok rahattım.
nimnih GizemAykut07 bir hafta önce gittiğimde 2300 dedi doktor. Normal dedi bana da az gelmişti. Ne ara 3.5 kilo olacak anlamadımki
GizemAykut07 nimnih 33+2 haftalikken gittigimde 2073 gr dedi kilosu icin bende merak ediyorum ne zaman 3-3,5 kilo olacaklar🙈
Nezosikra Kdrmira benimde üçüncü kızım geliyor inslalah canım 3 melek annesi olmak ne güzel rabbim sag salim kucagimiza almak nasip etsin inslalah hepimize🤗❤
Hvva70 beyazkalp 33. haftanın içindeyiz, oğlum olacak inşallah 🥰 artık agrılastık ve zor geciyor günler
Aysii05 Nilunilu 22 kasim gibi diyor sezeryan olucak bu 2. Doğumum olabildiğince bekletme taraftarıyım dedi bakalim bizde kesin tarihi bilmiyoruz acikcasi
Nilunilu Aysii05 ben de bugün kontrolüme gittim 32+2 olmuş kilosu 1800 dedi az maksimum 3 kg ile doğururuz dikkat edelim takipte olalım kilo için dedi ve doğum tarihine de kasım 25 dedi