Ayseonayli4554 34+5iz ESİLA LİLA’m ile herhangi bir sorun olmaz ise normal olucaz inşallah ama panik atakta var korkuyorum doğuramaz isem yada birimize birşey olur diye 😪
beyazkalp Ayseonayli4554 Allah korusun bu şekilde düşünme sakın Ikinizde sağ salim birbirinize kavuşacaksınız
Yagmurahmet16 Fatos2304 ne guzel terazi insani herşeyle uyumlu inşallah sizde vaktinde alırsınız bebeğinizi
Kawaharada Biz de 33+6 yız oğlum olacak inşallah 💙🧿 10 gün kadar önden gidiyoruz ve hala makat geliş duruyoruz. Normal doğum çok istiyorum halbuki 🙏🏻 İnşallah hayırlısı olur tabi ki siz de bana dua edin olur mu bebeğim döner inşallah 🤲🏻
Duygualmina28 beyazkalp 31+1 defne’m geliyor 🥰ikinci gebeligim bir kızım daha var 20aylık sezeryan doğum yaptım ikinci de sezeryan olucak rabbim yardım etsin tüm anne adaylarına 🤲🏻😍🥰
Fatma3447 bburcu bu kadar korkmayın bir iki ıkınma balık gibi kayıyor sonrası çok güzel bence sezeryan nede olsa bayıltıyorlar kendine gelince hala karnın burnunda yürüyemiyosun bence korkma Allah herşekilde yardım ediyor ama sezeryan demeyin bence