nur94_ Bayanlar , 21 haftalık oldum fakat 2 aydır burun tıkanıklığı var gece uyuyamıyorum ve içi hep yara bunun hamilelikle ilgilisi var mı aynı durumu yaşayan var mı ?
edaslan nur94_ doktorum doğumla geçecgini söyledi 🤢 o kadar tıkalı ki artık horlamalarım başladı. 38 haftalığım aylardır burundan hawa girmio
Papatya13371 nur94_ canım bende 12. Haftadayim hergun burnum tıkalı ve içi kupkuru yara gibi çok çekiyorum bende. Tuzlu su koyuyorum burnuma iyi geliyor. Benim burnum da kemik eğriliği var bende ondan diye düşünüyorum
lifeofmybaby nur94_ alerji olmuş olabilirsin canım kaynamış suya biraz tuz at sonrasında o suyun soğumasını bekle soğuduktan sonra o suyu burnuna çek çok açıyor tuzlu su. Benimde polen alerjim var bir tek bu rahatlatıyor
Sylwiart nur94_ bende 21 haftalık hamileyim ben de de aynı problem var hep yara oldu kuru kuru acıyor içi bir kaç kere de kanamıstı doktora sormak lazım
Nurfatma1310 nur94_ bende de aynı dert var bu zamana kadar burnumdan sıkıntı çektiğimi hatırlamıyorum ama geceleri uyuyamiyorum nefes darlığından zor nefes alıyorum burnumda temizlesem bu kezde daha kötü oluyor ağzım açık uyuyorum sabah da boğaz ağrısı boğaz kuruluğu ile uyanıyorum
Derenannecik45 Ben 🤷♀️ Tamda post açıcaktım çok kötü tıkanıyor ve temizleyince kan geliyor yarayla nedendir acaba 🤭
Elmaveannesi nur94_ benim hamileligimin basindan beri var bu sorun. 29 haftalik olduk hala burnum kuru. Ne kadar temizlesemde ağzımdan nefes almak zorunda kaliyorum uyurken