Bizimdr 4 sene üstüne bu ay hamile kaldım çok şükür ama daha çok yeni olduğu için çok tedirginim. Her doktora gitmemde klomen kullanıp durdum bi sorun gözükmüyordu. Sonra eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu atlattı çok şükür iki sene falan oldu. Bundan sonra hamile kalırsın dendi yine olmadı. Her tedaviye başladığımızda klomen kullanıyordum. Eşimin doktoruda eşime progny diye bi vitamin hapı vermişti ama ozananlar pek lullanmamıştı Artık bunalmıştım doktora gitmekten. Bi 6 ay öncesinde geçtiğimiz mart ayında doktora gitmeden kendi kendimize denedik ben klomen kullandım eşimede o ilacını alıp kullan dedim kullandığımız ay hamile kalmışım ama hiç önemsememiştim her ay gecikmelerim oluyodu 2-3 hafta kadar hamile kaldığım ay da gecikmem var diye test yapmadım aşırı temizlik yapmıştım düşük yaptım hiç farkında olmadan. Ona bile sevinmiştik demekki hamile kalabiliyormuşum diye😕 üzerinden 6 ay geçti yine hamile kalamadım ağustosta ayında aynı yöntemi tekrar uyguladık ben klomen kullandım eşimde progny ilacını kullandı ve hamşle olduğumu öğrendim şuan 7 haftalık ve ben çok tedirginim yarın doktora gidicez. 8 senelik evliyim 4 senedir istiyorduk inşallah bu sefer Allahım nasip etti😢