Melisasey Anne18 hiç uyuyamadım ben ya ilk haftalarda büle sanki biley olcak ezikcel diye korktum ama doktorlarda önermiyor zaten
Zuhal14 Anne18 hamileliğimi öğrendiğim andan itibaren sağ tarafa yattım genel olarak sol diyorlar ama doktorum sağ sol nasıl rahat ediyorsan o şekilde yatabilirsin sorun olmaz dedi
Anne18 Memetzeynep valla diğer türlü uyuyamıyorum bende 12 haftalığım şuan yüz üstü uyumak iyi geliyor ama sonra kalkınca üzülüyorum
Hypatia 11haftalığım,bende hala yatıyorum,ama genelde hafif yan durmaya çalışıyorum,çok baskı olmasın diye.alışmak çok zor olacak😃
Zuhal14 Anne18 valla benim hala ağrıyo ama mecbur 😔 zaten belli bir zamandan sonra istesen de yüz üstü yatamayacaksın hamile yastığı alabilirsin istersen rahat olur
Zuhal14 Anne18 aynen ben almadım pişman oldum artık son zamanlar diye de almıyorum trenyol da görmüştüm uygundu da al bi an önce bence
Aynurr16 Anne18 sen anlıyosun zaten ne zaman yatmaman gerektiğini 😂 24. Haftaya kadar karnım çok çıkmadı ama korka korka yattımm şimdi 28 haftalığım az karnımın üstüne biraz yük gelse tekmeyle acıyla düzeliyorum keşke korkmasaymışım rahatca tadını çıkarsaymışım diyorum ☹️😂
Bernay Nasıl uyuyorsunuz yüzüstü yaaaa daha ömrümde bi kere Bile uyumadım insan nasıl burnunun üzerine uyur boğulurum ben nefes alamam 😂
Msltms Bernay yaa hahahaha😅😅😅 öyle bi rahatlık yok gercekten o kadar rahat uyuyorsun ki🤤 o günlerimi özledimmmm😐😃😃😂😂😂