Bende sonunda anne oldum.Hersey mucize gibiydi ilk vajinismus problemi yaşayan biriydim 2.5 sene sonra vajinusmusu yendim ve denediğim gece hamile kalmışım öğrendiğim de inanmadım başardım mı anne mi olacağım diye çok sevindim herşey yolunda gidiyordu 22 haftalık olduğumuzda detaylı ultrasona girdik herşey güzel giderken sağ tarafımdaki bebeği besleyen direncte azalma varmış bebeği besleyen bir damar ilerki haftalarda 28. Haftadan sonra başlayabilir şikayetler demişti doktor dediği gibide oldu tansiyon yükselmesi ve gebelikte görülen adını dahi duymadığım gebelik zehirlenmesi diye birşey yaşayabilirmisim tuzu kesmem söylendi kestim ama ona rağmen el ve ayakta şişmelerim oluyordu ve tansiyonum düşmüyordu.Doktorum her hafta kontrole çağırdı nst ve idrarda protein kaçağına bakıyordu herşey yolunda giderken 34. Haftada bebeğimin 60 Gr aldiğını söyledi doktorum çok üzüldüm ama yinede devam ettik kontrole 35. Haftada ise çok şükür kilo almıştı 200 Gr daha 36. hafta kontrole geldik nst bağlandım yine idrar verdim sonucu görünce anladım 3 tane +++ işareti vardı protein kaçağı başlamıştı hemen aldı doktorum odaya ultrasonla baktı pozisyonu normal doğum için uygun değil sezeryanla almak zorundayım dedi ne seni ne bebeği tehlikeye atamam dedi yatisim yapıldı rutin kontroller yapıldı ameliyathaneye alındım spinal anestezi yapıldı ama sağ ayağım uyusmadigi için panikledim ve tansiyonum aşırı yükselmiş genelde bayilamiycam sandım ama şükür genel bayilttilar ve melegime kavuştum hep hayalimdi bebeğim doğduğu an görmek ama nasip olmadı ama şükür sağlıcakla kavuştuk en önemlisi o kuvezede girmedi herşey yolundaydı 25/09/20 17:42 de 2415 Gr doğdu Ela’m boyu 46 cm şimdi evimizde birbirimize alıştık herşey yolunda rabbim bütün hamilelere kavuşmayı nasip etsin 🥰😊