Atlass Yagmurunbebegi 1 saate 1 emzirdim sarılık olmasın diye canım 1 bucuk aydan sonra gece uyandırmadım kendi acıkınca uyanıyor
Gozde19 Yagmurunbebegi salı günü doğum yaptım 2 saatte bi kendi uyanıyor emziriyorum kendi uyanmadan uyandırmıyorum çünkü alarmlı saat gibi kendi uyanıyor
ilknurosman Yagmurunbebegi 2 saatte bir emziriyorum canim bazen sutum gelmiyor 2 saatte bir sut gelmediginde 1 ölcek 30 cc mama verdim ilk hafta simdi 13 gunluguz doktorumuz 2 olcek 60 cc verebilirsin artik sut yetmediginde onuda 2.5 saatte bir ver dedi
sedaela Yagmurunbebegi Bebek her istediğinde emzirin, uyuyorsa da 2 saatte bir uyandırıp emzirin ki sarılık olmasın. Bebeğin doyduğu kakadan değil çişli bez sayısından anlaşılır. Her meme için ayrı ayrı dakika tutmanıza da gerek yok, bebek ne kadar isterse o kadar emzirin. İnstagram kullanıyorsanız emzirenanne sayfasını takip etmenizi öneririm. https://instagram.com/emzirenanne?igshid=1rb3cxod9l173
Yagmurunbebegi sedaela gece de mi 2 saate bir uyandırıosunz? Benm sütüm azaldı uyuyamamaktan doktor öyle söyledi napcam bilmiyorm
sedaela Yagmurunbebegi en azından kırkı çıkana kadar gece 2 veya 3 saatte kaldırın, daha çok küçük oldukları için kan şekeri çabuk düşer o da sarılığa neden olur allah korusun. Bebeğiniz ne kadarlık şimdi
Babyy1S Yagmurunbebegi 20 30 dakika emmesi gerekli ve 2 saat yada 1 saatin dolmasını bekleme sürekli emzir uyandır sarılık olmaması için çok önmli her ağladığında yada uyandığında mutlaka emzirmelisin