Ronyaseda Defnearya öyle bir hastane mi varmış 🙄😄 Ben memorial hastanesine gidiyorum Ali emre Hocaya dışı 215 tl
Nihatmerve Defnearya bildigim kadariyla orasi tup bebek merkezi ve dogum yok bende ankaradaki kliniginde tedavi olmustum
Ebrumihrimah Ronyaseda merhaba canım ben de yarın ona gidicem memnunmusun baştan savma bir doktor değil demi ?
Ronyaseda Defnearya sezeryani bilmiyorum normal doğum 3000 tl galiba 😌Ama harika bir doktor. Sen neden sezeryan oluyorsun ki?
Ronyaseda Ebrumihrimah hayır canim harika bir doktor çok sevimli. Ben sezeryan istiyordum bana moral oldu normal doğuma karar verdik🙏🏻 Çarşamba gidicem ben de
Defnearya Ronyaseda eLtim gidiyordu, tüp bebek tedavisini dogum filan o yaptı, cok memnun da, bende bodrumdan geldim 4 gündür, burda henüz bi doktor a görünmedim. Nerde dogum olucam die bi karar da yok o yüzden bakayım dedim fiyatlar ne durumda
Ronyaseda Defnearya Yaa ben doktorumdan çok memnunum ama benimki diğer memorial urfa yolu üzerindeki 🙏🏻😌 Allahın izni ile bu hafta doğururum