bttlll- Kuzucugum32___ çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum 🙊 35+4 üm 2380 gr kilomuz 47cm de boyumuz 🥰🥰🧿🧿
Yumosmelos Kuzucugum32___ harketli masaAllah kilosunu bilemiyorum tahmini 1900 falan olmasi lazim yarın kontrolümüz var doğuma az kaldı biraz heyecan biraz korku :)) ikinci bebegim .. sizim nasill
esmirna16 Kuzucugum32___ Bazen çok hareketli bazen de sakın kafasina nasıl eserse minik. 32+1 benim de 2050 kg 45 cmmis. Ama beni 38. Haftada alacak doktor öyle görünüyor
NeseZeynepcoskun bttlll- bizde aynı gidiyoruz :) cinsiyet nedir kafası aşağı inmiş mi ağrınız var mı ? benimki kız.
bttlll- NeseZeynepcoskun cinsiyeti erkek ağrılarım uzun zamandır var erken doğum riskim var 38. Haftadan sonra sezaryen olacağım daha erken gelmezse eğer çocuğum sağolsun hep doğum pozisyonunda kanalda bekliyor ama çatım uygun değil 🤷🏼♀️🥰🥰
Merve1656 Kuzucugum32___ heycaann tavan bende 🙈 33+1iz 🧚 32 haftalıkken gittim kontrole 2 kiloydu tam ☺️ doğum korkusu başlıyor yavaştan bende sankiii🙈🙈
Esraaelisa1 Benim tahmini doğum 8 kasım gözüküyor tam 40 haftalık oluyor 8 kasımda ama bebeğimin kafası yukarda poposu aşağıda suyun fazla dönme ihtimali çok yüksek dedi dönmezse ekimin son haftası doğurturum dedi 35 haftalık olduk ☺️
Arifcan16 Esraugur2310 canm kilosu az degilmi ben 32 haftalıkken gittim kilosu 2 kilo 160 gramdı doktor gününe göre cok iyi gidiyo dedi seninki az geldi bana
esmirna16 bttlll- aaaa bak seni burada da buldum benim de Allah nasip ederse 38de alacak ve aynen daha erken gelmezse 29. Haftada döndü miniko. Ama sen benden bir 3 hafta ondesin sanırım. Sağlıkla kucağına al inşallah 🥰😘
NeseZeynepcoskun bttlll- Allah sağlıkla kavuştursun inşallah. çatı muayenenizi ne zaman yaptırdınız benimki hala yapılmadı.
esmirna16 bttlll- Ben daha önce rahmimden miyom ameliyatı olmuştum. Bebekte tam ameliyat yerine tutundu. Doktorumda rahmim zarar görmesin diye sezeryan ile alacak. 36ya kadar dayan diyor. Sonrası bakalım Allah Kerim.
bttlll- esmirna16 bebişlerimiz nasıl isterlerse öyle geliyorlar işte 💁🏻♀️ Sağlıkla kavuşursun inşallah canım 🥰🥰
Kybele23 Arifcan16 keşke böyle bişi demeseydiniz. Anne baba minyonsa bebek de minyon olabilir. Ya da anne baba boylu posluysa bebek de daha iri olabilir. Siz böyle dediğinizde anne acaba bebeğimde bir anormallik mi var diye düşünüp strese girebilir. Biraz daha dikkat edelim lütfen böyle şeylere.
Esraugur2310 Arifcan16 Doktorum gayet iyi dedi kilosu için o yüzden sorun etmiyorum doktoruma güveniyorum. Oğlum 36+4 de 2 kilo doğdu. Herseyden önce sağlığı iyi olsun da doğunca alıyorlar çok çabuk büyüyorlar.
turansmom1 Arifcan16 hiç az değil canım bence yanlış biliyorsun. Benimde aynı haftada 2100 kiloydu 35 haftada 2500 kiloydu şuan 36dayım bilmiyorum ama doktorumuz çok çok iyi gidiyor demişti🙂
bttlll- NeseZeynepcoskun amin inşallah 🤲🏻 benim erken doğum riskim var 29. Haftada rahim ağzı kısalmam başladı 30. Haftada çatı muayenesi olsun 1 cm de açılmam vardı ama sorun yaşamadım çok şükür 35+4 olduk 🥰🥰🧿🧿
MiniKaya Kuzucugum32___ iyi gidiyor canım zaman daraldı bir yandan kavuşmak için gün sayarken bir yandan korku başladı 😀 32. Haftada tam 1900 dü boyuda 43 cm di 🥰 herşey yolunda gidiyor şükür 🤲🏼 Sağlıkla kavuşalım inşallah 🌸