Rima6830 Selam arkadaşlar bir sorum olacak geceleri sizin de sırtınız ağtıyor mu? ben 4 aylık hamileyim ve geceleri uyurken sırtım çok ağrıyor☹️
ayseguler01 Rima6830 25 haftalık hamileyim gece hiç rahat uyuyamıyorum belim çok ağrıyor yastıklarla falan destekliyorum dört bir yanımı ama bir faydası yok ne yazık ki
Dlcimr Rima6830 🤰🏻Aynen benim de öyle cnm sırtım karnım hiç rahat degilim Allah yardımcımız olsun rabbim hepimize şifasını versin saglıklı saatli yavrularımızı kucagımza almayı nasip ettsin inşşlhh🤲🏻Amin 🤲🏻
Zerin1234 Rima6830 malesef ki bendede var 33+1haftalık oldum belim tutulmuş ağrılar bırakmıyor yatakta döneyim oturup kalkayım bu seferde kalçama atmış ağrı tamamen tutuldum 😣😣😣😣
haziranin25i Rima6830 evet malasef ki oluyor. Ne tarafa çok uzun süre yatarsam o taraf sabah ağrıyor 😒
Kahramankentli Canım benimde yatakta dönerken falan belim kaşıklarıma ani ağrılar giriyor bende 4 aylığım 🤰
Zeysal Rima6830 canım benim de öyleydi d vltaminim eksikmiş doktorum d vitamini verdi magnezyumm verdi daha iyiyim hamdolsun