Sedaccllkk SKelebek ben 37 de yapıyorum canım suyum az benimde çok doktor gezdim hepsi de uygun gördü
SKelebek Birkucukkelebek canım suyum azalmış 35. Haftaya giriyorum belki mecbur erken doğum olur ve eşim görev için uzakta yanımızda olsun diye ayarlamaya çalışıyorum elbette ilk önce sağlık önemli ☺️
esrAlp SKelebek suyunuz az ise zaten 37 de alır hareketleri de hissedilmediniz için bebeğin riske atmıyor dr
Birkucukkelebek SKelebek anladım canım doktoruna söylersen yapar heralde kontrollerine göre. Sağlıkla gelsin kuzucuk 🥰
SKelebek minnakmina 38. Haftaya gün aldık belki erken doğar suyum azalmış iyice oyüzden sordum birazda ☺️
Arya12 SKelebek bebeğinin hareketlerine gün içinde dikkat et canım. Herhangi bir azalma olursa doktoruna söyle. Su azalması önemli bir durum
Kubra52 Bnde 35 im 36 37 haftada yapmak istiyorum cnku saframda taş var cok agrım oluyor yerlerde yatıyorum resmen 35 im ama kg olarak gelişimi onde gıden hamılelıhım var hastanede yatıyorum suan da cıkınca kendı doktorumla goruscem
SKelebek Arya12 canım benim 22 den beri bu sıkıntıyı çekiyorum dikkat ediyorum. Allah korusun bir değişiklik sezersem hemen gideceğim zaten