2020-2020 Hilal_Emre ooo hemde ne biçim … Yeni doğum yaptım şuan görmek bile istemiyorum o bölgemi… İnşallah eski haline tez zamanda döner
Meva-annesi Hilal_Emre malisef benim de karardı esımle tatıle gittiğimiz de o bile fark etti bikini giyince çok utandım 🙈
Elvanay Hilal_Emre olmazmi aynayla temizlik yapıyorum gözümün ucuyla bakıyorum bu benmiyim diyorum😒doğumdan sonra düzeliyor ilk dogumumda düzelmisti
Urazannesi esmirna16 ay ben de geçen gün giyinerken ayna karşısına oturmuşum tesadüf bi gördüm şokkkkkk. Herkes koltuk altım karardı derken bana olmadi diye sevinmiştim şimdi olana bak.
Deletedmom413 Koltukaltlarım karardııı 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤷♀️ Daha orayı göremedim görmekte istemiyorum kesin karardı 😔 düzelirmi acaba bilen?
esmirna16 bttlll- Göz görmeyince gönül katlanirmis deyip bakmayayim ben en iyisi. Bir de onun değişikliğini kaldıramayacak bu bünye. Zaten kilolar aldı başını gitti 😂🤫🤫🤫
Reysare Diz kapaklarım koltuk altım meme uçlarım genital kap kara oldu resmen bikini bölgesi 🙈🙈inşallah doğumdan sonra geçer yaa
bttlll- esmirna16 ayy sormayın bende de durumlar aynı popişim basenlerim çatlak içinde (popom karnımdan büyük olduğu için) 😅