2cocuk1kediannesi Anneler sürekli yemek yiyen var mı benim gibi? Sürekli acıkan. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama tatlılara kayıyor aklım:( nasıl olacağız böyle daha başındayım yolun.
Tgncr05 2cocuk1kediannesi valla canım bende öyleyim 26 haftalık hamileyim 12 kilo aldım🤦♀️🤭😂😂 hep tatlı istiyor canım doktorum çok kızdı diyet verdi ama uymuyorum sağlıklı da besleniyorum ama ufak kaçamakları da fazlasıyla yapıyorum🙄😂 doğuma kadar 12 kilo daha alırsın dedi🤭
didembs 2cocuk1kediannesi benimde canm neler neler istiyor ama mide yanmasından akşam yemeği bile çok az yemeye çalışıyorum 😒
Azizesoran 2cocuk1kediannesi 26. Haftadayım bende aldım 13 kilo. Sağlıklı beslenmeme ve dikkat etmeme rağmen aldım bu kiloyu ve daha da alıcak gibiyim… amaann koyverdim gitti. Doğumdan sonra veririm. Zaten kilo takıntısı ve doğduğu günden beri diyet yapıp anca öyle fit görünen biriyim. Ye bacım ye doğurunca veririz. Ama çok yağlı şeyler yememeye çalış. 🥰
Minegkhn92 Tgncr05 odff bendr 25. Haftadayım 9 kilo aldm 🙈🙈 doktorum banada kızdı nırmalde çok tatlı yiyen bir insan değilim ama aşırı tatlı çekiyor canım tutamıyrm kendimi 🙈🙈😂
Tgncr05 Minegkhn92 aynen canım 😂 kızım olacak ama canım hep tatlı istiyor normalde bu 12 kiloyu toplam hamilelikte almamız gerekiyor ama biz başı çektik🙋♀️😂
Tugee Kızlar bende 22 deyim baya baya aldım kilo çok zayıftım öncesinde şuan hiç umrumda değil yedikçe güzelleşiyorum 😂😂