Keriminmutluannesi Şu yalancı sancımıdır nedir sabahdan bitiriyor beni her geldiğinde de beyaz akıntı geliyo sıcak sıcak bende suyum geldi sanıp sevinerek koşuyorum tuvalete😂 tabi yine hüsran, sancı olurken benim gibi aynı anda akıntısı olan var mı?
Babymam Keriminmutluannesi benim sancım geldiğinde idrarım çok geliyor kasılmadan kaynaklı galiba arada akıntım oluyor ama hiç birşey yok malesef 😭
SedaAte Valla kizlar benimde sizin gibi aynı durumdaydim. Bugün nst ye baglandim. Yalancı sandığım sancılar doğum sancisiymis. Doktor her an doğum yapabilirsin dedi 😐 tedirginim suan.
Turkan2556 SedaAte bende 36+1 Hafdalik hamileyim 30 hafdadan beri erken dogum riski var dediler serum iyne yapdilar birde ilac 35 hafdada bebeyim gelmeye karar verdi sancim tutdu gece hasdeneye gitdik kendi doktorum yokdu başka doktor serum takid daha erken dedi yarin kendi dokyorum geldi bakdi dedi bir hafda daha bekle sora bir hafda sora yibe sancim tutdu doktorum dediki acilişin yok ama ben artik doghrmak isdiyorum cunki yuruyemez hale geldim
EcemKaPln Kizlar bende36+3gunlugum ve sabah buyuk yuvarlak bi su geldi kokusuz renksiz degisik bisey zaten yalanci sancilarim baslamisdi yarin ntsye baglicaklar aceba su mu yoksa akintimi bilmiyorum ama akintilarim cok farkli oluyo 😱🙈
SedaAte Turkan2556 ben kasilmalarim oluyo ondan yoksa erken doğum riskim çok şükür hicbiseyim yoktu. Suan da nst de sancı çıktı sadece onun dışında herşey normal
Turkan2556 [bilinmeyen] 30 hafdada kanamam vardi bana nasil ilac verdilerse şimdide rahimde acilma olmuyor
Keriminmutluannesi Turkan2556 en azından erken doğum olmamış canım ona şükür edelim olmadı sezaryen olursun maksat bebeğe sağlıkla kavuşmak değilmi zaten🙏🏻
Dilekiscn Bende 36+4um hayirlisiyla alalım kucagimiza 😊 bu hafta nstde 20 dk da 2 kere 100 e vurdu bekliyoruz bakalim
Turkan2556 Dilekiscn ee doktorun ne dedi ne zaman dogrua bilirsin benim karnim cok dartiniyor canim aciyo evde yuruyemez oldum
DilekYklmztk 37+3 um bende dün geceden beri karnım taş gibi oluyor ağrı yok ama çok sertleşiyor acaba sancı mı bu