Yesimkvrg Bebeğinizin hareketlerini ne zaman hissetmeye başladıniz ben 18 haftalık oldum kız bebek bekliyorum ama hala bir hareket hissetmiyorum normal mi
Umutluuu Yesimkvrg ilk gebeliğinse normal canım 20 den sonra hissetmeye başlarsın. Benim 2.gebeliğim sayılır 16 da hafif seğirme gibi hissetmiştim 🥰
Efa34 Yesimkvrg ben 16. Haftada pıt pıt hissettim. Şimdi 23. Haftayız dışardan bile belli oluyor😀🤩 ama herkeste farklı oluyormuş.
Bebislerimiz Normal cnm hic telaş yapma ben 19 da sanki pitpit hissettim ama dinlenirken simdi 22 olduk surekli olmasada kahvalti sonrası hissediyorum ama cok tekme degil
Yesimkvrg Bebislerimiz aslında ultrasonda çok hareketli belki de benim ilk hamileliğim ondan da olabilir 🙄
Asenana Yesimkvrg ilk hamileliğinse 20ye kadar hissetmemek bile normalmiş kuzum bende 19 haftada hissetmiştim şimdi 34 hafta olduk kum torbasına döndüm😂
LeylaKrlll Bende 17 haftalık oldum şuan seyirme kalp atması oluyor ama ben erken hissetmeye başladım erkek bebek olduğu için dediler şuanda da bu şekilde daha tekme yok ama pıt pıt oluyor bende bekliyorum 20 ki haftaları ☺️
Nur5580 Yesimkvrg aynı postu bende açmıştım birkaç gün öncesinde 18+4 olduk bende hala hissetmiyorum ve senin gibi endişeliyim birde kızım olucak inşallah 😂
Bebek-geliyor Yesimkvrg 20+3 deyim hala net olmadan elimi koyup bekleyerek hissetmeye çalışıyorum. Birşey çarpıp kaçar gibi küçük bi tekme gibi oluyor o kadar zamanla hissedersiniz sizde.
Sureyya_ Ben 24. Haftada hissettim içimden bisey kayar gibi oldu sonra 1 2 hafta içinde de hergun hissetmeye başladım
prensesim35 Yesimkvrg bnm ikinci kıza bnziyor dedi 15 haftada hissettim ilki oğlumda 17 hafta da hissettim