Minikmucizeannesi kizlar merhaba bu gün test yaptim hamile olduğumu öğrendim kan testide 92 cıktı doktor 2 gün sonra tekrar kan ver dedi iko katı olması lazm dedi 92 olunca kac haftalik oluyor bide kac haftalikken keseyi görürüz
Birgul Minikmucizeannesi canım haftasını son adetine göre hesaplamalısın, kese de 2000 değerin üzerinde gözüküyor bu da 5. Haftada falan oluyor inşallah sağlıkla ilerler😊
Ozgecetindag Minikmucizeannesi en guzel haberlerden biri bu testleri o kadar çok yapardım ki bi farkli hissettm resmi gorunce daha cok kucuk 3 hafta bile sayilmaz degeelere gore gec dollenmede olabilir adet tarihinle uyusmuyorsa bekle 5.6. haftalari csnim keseyi o zaman gorursun
Minikmucizeannesi Ozgecetindag doktor haftaya salı çağırdı o zaman görürüz dedi hayırlısıyla insallah bende cok bekledim bu cift cizgi icin ve bu gün yaptigomda hic umudum yoktu olmaz ya dedim gene negatif olur dedim testi yapar yapmaz cift çizgi cıktı o kadar mutluyum ki hayirlisyla keseyi sonrada minik kalbini duyarsak cok mutlu olcazz :)