denizali_ Kızlar 4 ve 5. Ci haftanız da size de sıcak basıyor mu ?🤢vucudum da ısınma falan oluyor var mi siz de de ?
gulapikk denizali_ basıyor ya basıyor klima açık sıcak basıyor artık çıldırıcak gibi hissediyorum gerçekten. Yataktan kan ter içinde kalkıyorum ya klimalı odada yatıyorum bir de çok kötü sıcaklıyorum vücut ısım aşırı artmış durumda 😔
minikcasper denizali_ ben hamileliğimi bilmeden çok sıcak basıyodu sonra birden üşüme geliyodu bana. Sonra normale döndük derkeeen gene başladı bu sefer sadece sıcak basıyor yanüyürüükkkkk 😅😅
Elfynsmr denizali_ 29. Haftadayım hala sıcak basması mevcut hiç kaybolmadı başından beri. Millet üşüyor ben sıcaklıyorum ter döküyorum. Hormonalmiş🤷🏼♀️
Elfynsmr denizali_ aynen aynen 😁 buram buram ter döksem de hırkayı ve çorabımı ihmal etmiyorum bağışıklık sistemi hassas zaten serinliyoruz diye hasta olmayalım 😁
denizali_ Elfynsmr aynen ya bide bu dönemde temizlik yapmak da sıkıntı ama evi öyle de bırakamıyorsun 🤢gurbette olunca zor valla ama yapacak bisey yok yavaş yavaş artık