sinemkumandanveren Esmakks en dogalindan 😁 ananem ev sabunu yapiyor benim bende ondan aldım geldim guzelce rendeledim çokta güzel oldu 👍
Nghnclkk Esmakks bebeğim 14 aylık ve hem onun hemde kendi kıyafetlerimi 14 aydır duru granül ile yıkıyorum
Mrwodabasi Bebek icin unibaby mavi kapakli olani aldim cok hafif hos kokuyor. Esim ve benim icin de duru granül aldim. (Bir kac ay bebekle cok temas halinde olacagimiz için normal deterjan kullanmak istemedim)
Esmakks Mrwodabasi bende unibaby aldım bugün yıkadım ama hiç kokusu vs yok ya 😂 insan öyle mis gibi bebek kokusu bekliyor😂
Esmakks Aylnyzc denicem mis gibi koksun istiyorum uni baby almıştım bende bugün yıkadjm ama koku vs yok
bbhhrr5289 Rossmanda satilan domol marka bitkisel deterjandan kullandim memnunum parfumsuz, arkadasim unibaby kullaniyo banada yikayip bir iki parca giysi verdi asiri parfum kokuyo bilmiyorum normal mi bebek deterjaninda 😐
Esmakks bbhhrr5289 aaa unibaby e güzel kokuyor diyorlardı bende ondan aldım ama bendekinde sıfır koku
Defdef22 Esmakks mis gibi kokan şeylerin içinde parfüm vardır parfüm de bebek için zararlıdır bence içeriği temiz bir ürün alın yeni doğanların vücutları çok hassas olur o yüzden kokuya önem vermeyin Green moms tavsiye ederim içeriği çok temiz bir deterjan kızım 17 aylık oldu hala onu kullanıyorum
Aylnyzc Affraa carefourdan aldım hatta yedekledim daha dün indirimle 36 lira deterjan 23 lira yumuşatıcısı.20 yıkama yapılabiliyormuş
birbuketgunluk Ben baya araştırdım sivenonun doğal çamaşır sabununu tercih ettim. İnstagramda muhendisinoglu diye bir hesap var incelemenizi tavsiye ederim. Ürünleri tek tek inceliyor içeriği doğal olan güvenli ürünlerden de yıldızlar listesi yapıyor ben yıldızlı deterjan listesinden sivenoyu sectim başka markalar da var.
Rabia95 Esmakks Duru granül, mis gibi kokuyor ben beyaz sabun kokar diye bekliyordum tedirgindim ama mis gibi sanki yumuşatıcı kullanmışım gibi çıktılar makineden, artık kendi kıyafetlerimizi vs onunla yıkıyorum.