bucci Hanımlar merhaba yarın yanında kesinlikle şu olsun dediğiniz şeyler var mı . Birde sütüm inşallah gelir doğumdan sonra en kısa sürede gelmesi İçin bugünden bir sey yapmalı mıyım şimdiden teşekkürler
Barlas222 bucci sezeryandan sonra bol bol yürüyüş tavsiye ederim sık sık emzirmek sütün gelmesini sağlar ve helva tahin çok sut yapiyor
Hdhdhd bucci öncelikle hayirlica kucağına alirsin inşallah canim.benimde 5 gun sonra sezaryen olcak süt icin zeytinyağı ile cok uyarmadan masaj yapıyorum göğüse hafif sıvazlayarak duşta duru suyla yapıyorum hastane çantama sıcak su torbası koydum ameliyattan çıkınca annem hazırlayıp koysun diye baya fayda ediyormuş çabuk inmesi icin gaz icin de kesinlikle kayısı hoşafı yap ben yapip blendirdan gecirip 1.5 lt su şişesine koyup sıvı alınca direk onu içmeyi planlıyorum cok strese girme çabuk iner inşallah sütün ilk bebeğimde acemiydim 3 gun sonra geldi genede hep emzirdim emzirdikçe açılıyor göğüs pompası da aldim gerek görürsem kullanırım diye bunda daha hazirlikliyim belki seninde işine yarar
3_prenses_annesi bucci ilk etapta kesinlikle olabilirsen spinal ol daha sonra yanınız da nescafe kayısı hoşafı götürün yada aileniz getirsin gaz çıkarmada etkili hiç korkmayın çok kolay sağlıcakla kavuşun
NiceNice bucci süt sağma makinesi havlu mümkünse ütü götür yanında sütün gelmezse havluyu Ütüyle ısıtıp göğsüne sucak kompress yaparsın ütü götüremezsen havlu hastanede sıcak suyla ıslat öyle yap. Bilgin olsun. Korkma hiçbir şey yok sezaryende. Ayağa kalktıktan sonra kendini hastayım yarım insanım gibi düşünüp moral bozma hiçbirşey olmamış gibi yavaş yavaş büyün işlerini kendin yapmaya çalış.
Hdhdhd bucci Umarim ise yarar müsait olduğunuzda bana da neler ise yaradığını anlatırsanız cok sevinirim haliyle tecrübeli olcaksınız 🤗🤗🤗
Caglasy 19 gun once spinal sezeyan oldum kesinlikle rahat kiyafetler goturun gecelik gibi, gogus uclariniz icin lansinoh ve gumus kapak edinin gogus pedi yaniniza alin nescafe bol bol bulunsun