Dilarraa Kubbrasolmaz canım ben göğüs ucu kapağını duydum gümüş kapak çok memnun olan var bende almayı düşünüyorum mutlaka
halitefe Kubbrasolmaz canım 999 ayar gümüş göğüs ucu kapağı aldım ben kullanmadım ama herkes çok övüyor burda kullananlarda çok memnun birde göğüs pedi alıcam bu kadar
Hdhdhd Dilarraa bende sadece gümüş kapak ve ped koydum gumus kapağı 15 gün kala kullanıyorum arada bir takıyorum şimdiden nemlendirdi 5 gun var doğumuma ins sonrası da iyi olur arada birde zeytinyağı sürüp hafif masaj yapıyorum sizin yaptığınız birsey varmi doğum öncesi bakım icin
Kubbrasolmaz begumseker yara olmaması için ilk bebek olduğu içim yara olma olasılığı fazla oluyormuş galiba
bbhhrr5289 Doktorum bal mumundan yapilma kapak varmis memelyn marka onu almami tavsiye etti eczaneden ve lansinoh gogus kremi
Esraugur2310 bbhhrr5289 Dün ki kontrolum de doktorum bana da onu almami söyledi aldınız mı siz eczanelerde var mı ?
HtcGB Lansinoh krem göğüs pedi aldım. ama e bebekten aldığım gümüş kapak sayesinde onlara gerek kalmadı.😊
Caglasy Baby me gogus pedi uygun fiyatli ve cok kullanisli , lansinoh krem ve gumus kapak kullaniyorum oneririm
Rmysa23 Caglasy merhaba . Göğüs pedi ve gümüş kapak kullanımını nasıl yapıyorsunuz ? Bide göğüs pedinin kullanım amacı nedir ? Bilgi verirsen çok memnun olurum 🥰
begumseker Kubbrasolmaz yara olmaması için bebeğin meme ucunu doğru kavraması gerekiyor. Öyle olunca ne bir krem ne bi gümüş kapak hiçbişeye gerek kalmaz.. kahverengi alanı tam kapması gerek, sadece memenin ucunu emerlerse malesef yara oluyor.
HtcGB Kubbrasolmaz Bu konular hassas konu tabi kişiden kişiye değişir amaaa özellikle ilk emzirmelerde yara çok oluyor. Sadece bir kez kullanmadım. Kan aktı resmen. Sonrasında hiiiç çıkarmadım. Ve bir daha yara flan olmadı. Nemli tutuyor. Süt sızması falan da olmuyor.😊
Esraugur2310 Kubbrasolmaz Ben gümüş kapak aldım henüz daha kullanmadım. Herkes çok memnun. Doktorum da dün ki kontrol de memlyn diye bisey önerdi simdiden kullanmaya basla dedi. Birde 3 tane krem ismi verdi bunlardan birini al başla kullanmaya dedi.
bbhhrr5289 Esraugur2310 yok daha soramadim ezcanelere bu hafta alicam biraz zor bulunuyormus diye duydum ama eczane istege bagli getiriyomus sanirim
Esraugur2310 B_e_y_r_a Gümüş kapağı silverina aldım. Birde doktorumun dediği memelyn isimli kalkanı alacağım. Kremlerin ismi de lansinoh garmastan lanolin.