Hanfebyrktr Kizlar 20. Haftamdayim daha ama ben doğuma kadar çatı muayenesi yaptırmak istemiyorum şükür şimdiye kadar hiçbir sıkıntımız olmadı olursa tabi o ayrı biseyde çatı muayenesi yaptirmasak bişey oluyormu ya
imren91 Hanfebyrktr Doktor kemik yapınızın uygun olup olmadığına bakıyor. Yani direkt sezaryen düşünüyorsanız gerek yok.
minnakmina Hanfebyrktr sezeryan olacaksanız yapılmaz doguma yakın çatı muaynesi yapılır normal doguma uygun olup olmadıgınızı anlamak için
ipekayan Hanfebyrktr yarın 38+5 olacağım ve kısmet olursa çatıya ve rahimde herhangi bir açılma varmı diye bakacak. Zaten son haftalarda bakıyorlar bence endişelenecek bir şey yok
Burcucik Hanfebyrktr benimkini sancılarım başlayınca bakılmıştı yani hiç bakmamak olmuyor zaten açılma var mı diye bakınca da yapılıyor
Hanfebyrktr Normal düşünüyorum çevremde normal doğum yapan var mesela annem 3 sene önce oldu hiç öyle bişey olmadı diyor ama kardeşim çok şükür sağliklica doğdu
Yaseminakkoyunk Hanfebyrktr 38 den sonra bazı doktorlar bakar ben özele gidiyordum son 1 ay hep devlete gittim takip orda olsun diye doğumumu devlette yaptım ve o doktorum bana sadece 39+5 de gittiğimde düzenli sancılarım çıktığı için yatış verdi o zaman bakmak istedi kabul etmedim imza attım evime döndüm. Ama devlette yapacaksınız doktorlar doğum vaktine kadar bakmaya pek hevesli değiller sen istesemde bakmazlar ama özelde 37 den sonra bakıyorlar her hafta gittiğinde korkma emin ol o kadar da düşündüğün kadar birşey değil eğer ki benim gibş doğumuna kadar hiç eşinle birlikte olmayacaksan ilk muayene azıcık canın acıyor ama diğerleri hele ki doğum esnasında asla umrunda dahi olmayacak inan bana
turansmom1 Hanfebyrktr ben sancım oldugu icin 20. Ve 30uncu haftamda girmistim eger korkuyorsan korkmani gerektirecek hic bursey yok rahat ol
Hanfebyrktr Teşekkür ederim içimi rahatlattiniz ilk olunca insan bir tedirgin oluyor olacakmi olmayacakmi nasıl olacak her konuda bir düşünceye düşüyorum rabbim hepimizin bebisini sağliklica kucağımiza almayı bir avazda da dogurmayi nasip etsin inşallah 🙏☺️