Dilarraa Kızlar eskilerden beri söylenen bir söz var bilirsiniz. Ye ekşiyi doğur Ayşeyi ye tatlıyı doğur atlıyı diye inanır mısınız böyle söyletilere
Tugce1450 Dilarraa ne kadar dogru bilmiyorum ama hamılelıgıin İlk ıkı ayında sureklı baklava ıstedı canım boyle bıde bol fıstıklı olanlardan oglum olucak ınsallah 💕
Minnak_annesi34 Dilarraa asla inanmam hurafe zaten hep tatli yedim kizim dogdu hatta eskilere gore tum belitlilerim erkekti 😆😆😆😆
urazaslan Minnak_annesi34 benimde aynı öyleydi bir tane kız belirtisi yoktu hepsi erkekti ama kız doktor dedi eger değişmezse😂❤️
yesilesinti İlk iki oğlumda ilk aşermemde turşuydu. Hep turşu yedim. Ama şimdi canım hep tatlı yemek istiyor ki tatlı 40 yıl yemesem aklıma gelmeyen bişey cinsiyeti henüz belli değil ama ekşiler oğlan getirdi 😍
Narin1 Dilarraa bence tamamiyle yanlış:) ilk aylardan beri ekşi şeyler canım çekiyor. Tursu limon falan. Ve oğlusum olacak;)
ssuleeyuce Dilarraa ben ogluma hamileyken tatlidan nefret ettim hep aci yiyordum. Simdi kizima hamileyim eksi ve tatli yemek istiyorum hep.
ilknurosman Dilarraa ne kadar dogru bilmiyorum canim ama hep canim eksili ve surekli tursu cekti ilk zamanlarda hatta tursuyu oyle bi canim cekmistiki oturup 2 tabak bitirdigimi biliyorum yaninda birsey olmadan bir kerede 😁😁 ve suan 13 gunluk kizim var hatta ben antep fistikli cikolataya bayilirim esim hep onlardan aliyodu hic gozum bile gormuyodu o cikolatalari 😁😁
Minnak_annesi34 urazaslan 😀😀😀 iste belli olmuyor yani yediklerimizden doktor bile bazen zor görüyor hayirli dogumlar 😇
Melek_2121 Dilarraa bence tatlıyla ekşiyle alakası yok canım ben kizlarimda hep tatlı aşermistim oğlumda da turşu bu hamileliğimde de turşu vaz gecilmezim oldu ve bi oğlum daha olacak inşallah 😂
Ceycey34 Zerre tutmuyor bende bu tarz söylentiler. Karnım sivri, sadece tatlı yiyorum ekşi ağzıma sürmedim, ve güzelliği alır denilen gibi olup çirkinleşmedim : kızım olacak 😅😂🥰❤️
61Aysen Dilarraa oğlum olcak hicbisey aşermedim normalde eksi severim erik faln eksi yedm tatli yiyemedm normldede pek sevmem tatliyi hamileyknde sevmedim tek hikere baklava yedm okdr inanmiyorum ben