BurcuSiratas Elif4334 nasıl geliyordu siz anlamış mıydınız, benim de her idrardan sonra 2-3 adım atar atmaz iç çamaşırım ıslanıyor. Sızıntı olabilir mi?
Elif4334 BurcuSiratas benim tuvalette idrarla beraber gelmiş anlamadım kesinlikle hiçbişey sizinki akıntı olabilir
BurcuSiratas Elif4334 Gizemkumsalyucel sona yaklaştıkça korkuyorum doktorum bol su tüket dedi öyle yapıyorum ben de. Sırf gece en az bi litre su tüketiyorum.
Gizemkumsalyucel Obsesifk söyledim zaten kuzum alttan muayene etmek istedi bende o an koektugumdan haftaya kadar takip et haftaya alttan mueyene eder bakarız dedi
Gizemkumsalyucel BurcuSiratas kuzum bu suyun azalması öyle sadece foş diye akıp gidicek anlamına gelmiyormus sızıntı şeklinde yavas yavas akabiliyormuş bundan 1 hafta once suyumu ölctüklerinde ölcü 12 iken şimdi ölcü 9 cıkıyor
Obsesifk handedncl 37den beri böyle şuan 38+1m bugün kontrole gidicem. Doktorum sıkı tutuyor kontrolü pazartesi ve cuma gittim bugün gidicem
Gizemkumsalyucel Obsesifk kuzum acılman olursa durduramazsın ama bu kacırma olayı sızıntı seklinde oluyormuş idrar zannediyordum ben hep zten hiç aklıma gelmedi suyum olabiliceği ama sızıyormuş işte
Gizemkumsalyucel BurcuSiratas sona geldikce zaten korkmamak elde değil hamileliğim boyunca cok rahattım karnım büyümedi midem bulanmadı aşermedim hep rahattım şimdi şimdi başladı problemler
Obsesifk Gizemkumsalyucel banada yapısal yada senin kilondan olabilir dedi doktor bugğn tekrar kontrolüm var
BurcuSiratas Gizemkumsalyucel Allah beterinden korusun, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi 🙏🏻