Hep normal doğum istesem de bel fıtığı sebebi ile zorunlu sezeryan günüm alındı. 28 Eylül günü hastaneye gittik korkudan ölüyorum tabi 😨Hayatta en korktuğum şey ameliyat olmak bundan dolayı bebeğime kavuşacagım kısmını bile düşünemez olmuştum . Damar yolum açıldı hazırlıklar yapıldı sondamı bayıldığım da takılmasını istemiştim. Ameliyathaneye indik anestezi uzmanı beni konuşturuyordu gerisini haTırlamıyorum . Ayılmak biraz sancılı oldu nefes alamadım. Acılı kısımları pek anlatıp etkilemek istemiyorum sizleri herkesin bünyesi farklı sonuçta. Benim için ilk 2 gün çok zor du ilk kalkış yürümeye çalışmak vs . Şuan ilk günlere göre çok çok iyiyim ne kadar yürürseniz o kadar iyi oluyor. Bebeğim Allah a şükür sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi çok güzel farklı bir duygu ♥️😍51 cm 3500 doğdu 🦋 tavsiyelere gelecek olursak :
• mutlaka depend alın çok kullanışlı ben 65 kilo ile doğuma girdim 60 la çıktım L beden almıştım çok rahat oldu ne dar ne bol
• hastane için gecelik tercih ettim çok rahat oldu lavabo vs için ve alttan kanama kontrollerin de çok rahat oldu
•emzirme atleti alın mutlaka ben LCWaikiki den almıştım çok kullanışlı
• göğüslerim için gümüş kapak almıştım suana kadar yara olmadı
•yenidoğan kıyafet çok almayın özellikle patikli olanlar kısa süre kullanılıyor
•hamilelik boyunca hep hamilelik di bebek kıyafetiydi derken bebek bakımı ile ilgili birşey araştırmamışım bazen amansız Ca ağlıyor insan ne yapacağını şaşırıyor o yüzden en basidi gaz nasıl çıkarılır kısmını bile araştırın bence 😅
9 aylık serüvenim kazasız belasız bitti şükür Rabbim yardımcınız olsun sormak istediklerinizi sorabilir siniz