Dilrubaymz canim uzulme insAllah tez vakitte rabbim mujdeli haberi sizede nasip etsin. Adeti duzenli goren biri misin?
ben mesela cok istekliydim kac kere bos testim olmustu migdem bulaniyordu vs vs ama hep negatif cikardi zatn adetim duzensizdi o yuzden anlamiyordum birakmistim kendi haline dusunmemeye calismistim bebek seylerine bakmiyordum (cunku bakip aglardim) esimle iliskiye girerken bebek fikrini aklimdan cikarmistim sonra rabbim hic kendim umudum yokken bile esimin baskisi uzerine test yapmistim ama tabi yine husran olur diye cok umut baglamamistim hafif cizgi belirmisti pozitifti, 9. Haftada kontrol vardi kalp atisini duymustum ve aradan 3 hafta gecmisti ben 12. Haftaya gectik saniyordum ki 9. Haftada kalmisti uzulmustum pskolojikmen kotu olmustum ama ilk dedigim sey verende Allah alanda Allah canim yanmisti evet nedenini cok dusunmustum ama en azindan cocugumuzun olma ihtimalini dusunmek bile beni mutlu ediyordu sonra dusugum gerceklesti ,rabbim cok sukur hamile oldugumu ogrendim tabi bu sefer daha korkak bi sekildeydim baslarda kendim bile hamile oldugumu dusunmek istemiyordum simdi cok sukur evladimi dogurdum biraz skintilarim var simdi ama rabbim yardim eder insAllah ve insAllah sanada tez vakitte hayirli saglikli guzel evlatlar nasip eder bol bol dua et ve kafandan uzaklastir dusunceyi🥰