dogamoms Prensannesii38 Allah nasip ederse ikisinin arası 26 aylık olcak ben de şok olmuştm çok ağladım ettim ama rabbim verdiyse bi bildiği var gayretinide verir inşallah sağlıklı olsunlar yeterki 🤲🏻❤️
Papatyali Prensannesii38 bilmiyorum ki 1 yaş da daha tam aklı yetmez diye düşünüyorum alışması çabuk olur en azından
Sedaa06_ Prensannesii38 kızım 5 aylıkken hamile kaldım bi oğlum olacak nasipse Rabbim yardımcımız olsun 😂
Prensannesii38 Sedaa06_ tek olmama sevındım gercekten Rabbım gucun verır elbet ılk şoku atlatıyorum yavas yavas 😆
Sedaa06_ Prensannesii38 hahaha bende burda böyle postları okuyunca mutlu oluyorum yalnız olmadigim icin 😂😂
yaseminyasemin Prensannesii38 yok ilkim erkek ama baya yardımcı şuan bile doğumdan sonrada hevesli bebeğe ama bakalım hayırlısı ☺️
Prensannesii38 Allah sabrını verıcek tır elbet bende aynı sekılde gurbetteyım kımse yok burda bebegım 4 aylık suan bııde 🙄 nasıl dıyıcemı dusunuyorum annemlere felan yanımda olamadıkları ıcın cok uzulmuslerdı tek ıdare ettık ama 2. De imkansız gorunuyor
Ahsennurrrr Prensannesii38 aynen valla istesem denk getiremezdim😁 ikinci supriz oldu istiyorduk ama ha bu ay ha önümüzdeki ay diyip kalıyordu çok iyi oldu cidden inşallah herşey gönlümüzden grcen gibi olur hepimizin
Prensannesii38 Seyma90 cok tesekkur ederım gercekten oyle Rabbım kımseye tasıyamacagı yuk vermiyor cok sukur varlıklarına 🤲🏻