Prensannesii38 Bebeklerımızın arasında kac yas olucak 4 aylık bı bebegım var yenıden hamıleyım endıselıyım bıraz
Laylaaaa121212 Prensannesii38 ay Rabbim bizlerede nasip etsin çok güzel bişey zorlukları vardır ama en güzeli ikisi bir büyüyecek❤️🤲🏻🍭
Matilda Prensannesii38 ben 3. Ye hamileyim canım hepsinin arasında 2 yaş olacak zor hemde çok zor ilk bir sene sonra insan alışıyor zaten o tempoya
Prensannesii38 aybarsdefne masallah ne guzel ben beklenmedik bir hamılelık oldu hala etkisindeyim ınsallah zorlanmam 🙄
Prensannesii38 Laylaaaa121212 ınsallah canım yaa ınan uzuldum basta sonra dedim Rabbım verdı neden uzuluo sun evladıma haksızlık etmıs Gibi hıssedıyorum nedense bıde kimsem yok tek ılgılenıcek esımle
aybarsdefne Prensannesii38 benim de isteyerek oldu da benim kızımI biz korunmasız 8 ayda oldu yine aynısı olur diye denedik ilkinde olmuş 😂
Laylaaaa121212 Prensannesii38 Rabbim nasibini verir hiç kuruntu yapma çocuğu olmayan insanları düşün şükret❤️🤲🏻😍 herşey nasip
Zeynep_adem58 Oglum 11 aylik bnde 3 aylik hamileyim ❤korku heyacan bi arada neler bekliyor bizi bilmiyoruz 😍
Prensannesii38 aybarsdefne ya canım hıc bellı olmuyor bızde kaza oldu Vala hıc hazır degıldım baya moralim bozuldu ama sonra toparlandım olmaması daha zor Rabbım sabrını verır bı sekılde
B-M-G-L-Z Prensannesii38 bende öyle oldum biliyor musun kızım şuan 8.5 aylık ben 6 aylık hamileyim üstelik 4. Ve korunmamıza rağmen kaldım😒
Prensannesii38 B-M-G-L-Z ya bılmıyorum bı caresıne bakmak lazım cunku gercekten buyuk sorumluluk ilgi daha cok bolunuyor bıde ben gurbetteyım bebegıme yeni adapte olurken yenıden hamıle oldumu ogrendım daha kimseye diyemedim
m_yel Prensannesii38 ikici kızıma hamileyim, nasipse kasımda doğum, neredeyse 19 ay olacak aralarında