Ermell Kızlar ikili test sonuçlarını ne kadar süre sonra öğrenebiliyoruz gün içerisinde veriyorlar mı? Birde sadece ense kalınlığına ve burun kemiğine mi bakıyorlar kan almıyorlar mi ?
S_S Ermell ilk önce doktor ultrasonda inceliyor canım baya bı bakıyor sonra kan verıyorsun okadar bende 4gun once yaptım sonuç 15gun sonra çıkacakmış çünkü kan ankaraya gıdıyormuş öyle dedıler
Esraugur2310 Ermell 1 hafta içinde çıktı benim test sonucum önce doktor ense kalınlığına falan bakıyor sonra kan veriyorsunuz.
gulbahar0505 Ermell bende yaptırdım doktorum gün sonra gel dedi ayın ünde gidicem inş hayırlı haberlerle döneriz hepimiz
S_S Gulsahkyc bılmıyorum artık bana 15gun sonra cıkacak dedıler bence hastaneyle alakalı bı durum cunku ben doğuda yaşıyorum batmanda kan ankaraya gıdecekmıs buyuk ıhtımal oyuzden 15gun sonra dedıler ama batıda yaşayanlar daha erken çıkabılır
S_S Sadeceduygu yani bende yaptırmadan önce araştırmıştım 10.15gun içinde çıkıyomuş dıyolardı öyle 1.2.3gunde çıkmaz diye düşünüyorum :)
senakhrmn S_S Bende 3 hafta önce yaptırmıştım ama 3 günde çıkmıştı Gaziantepte oturuyorm. Şehirden şehire değişebilir canım doğrudur. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Leylaminannesi Biz ultrason yaptırdık sonra ikili test yaptırdık 2 güne çıktı cevabı 12 haftamda şimdi 23 haftalk olduk
Yebu Bende yaptırmayı düşünüyorum fakat benim sat a göre 10 haftalık gebeyim ultrasona göre 11 haftalık acaba hangisine göre yaparlar testi?
Serrax Yebu 3-4 gün geçsin öyle git canım. Ultrason sürekli değişebiliyor. Hem geç kalmış olmazsın 12 de bile olsan. Sat a göre 11+0 gibi git anca olur
Deryaalper Ermell 10gün içinde çıkacakmış bende devlette yaptırdım sadece kan verdim kendı doktorum ultrasonda baktı