Meleqimsin Dün sabah şeker yuklemem wardı 50 mq qlikoz içtim yani şekerli su sonucumu buqün öğrendim yüksek çıkmış doktorum yarın sabah yine qel bu sefer 75 lik yapacam dedi ilkinde yüksek cikipta ikincide sorun çıkmayan warmı arkadaslar
oglusunakavusmayibekleyenanne Meleqimsin canım benim aclik normaldi sonra 50 gr yüklemede 156 cıktı yüksek dedi doktor sonra 100 gr yüklendi bu sefer değerlerim normal çıktı doktorum bana değerlerin normal cıkmış 1 ay sonra normal kontrole gel dedi yani ikinci yüklemede normal cikabiliyo sonuçlar stres yapma o da çok büyük etken
Meleqimsin Eebbrruu açlık tokluk kaç bilmiyorum tlfonla doktorumu aradım oqrendim oda sukadar die belirtmedi yüksek çıkmış yarın qel 75lik yapacam dedi bide ben dün sabah qittim direk qlikoz içtim 1 sat sonra kan werdim benimkine böyle bakıldı
Meleqimsin oglusunakavusmayibekleyenanne cnm bnm çok teşekkür ederim içimi çok rahatlattin yüksek ciktiqini duydum duyali stres yapiodum inşallah benimkide temiz cikar ozaman stres yapmayida bırakım dediqin qibi oda etken oluyo 😘
oglusunakavusmayibekleyenanne Meleqimsin bende senin gibiydim canim baya panik olmuştum en sonunda dedim herşey bebegim için sonucta taramalardan ayrıntılı dan gecmisiz bu yuksek cikmis rabbim baska dert vermesin en sonu diyet yaparim diyip kafamı boşaltıp gittim sonuc normal cikti rahat ol canim sen rahat olursan bebeginde rahat olur hersey onlar icin tek sorunumuz diyet olsun ama yine de insallah yuksek cikmaz kalbini ferah tut 😘
Meleqimsin oglusunakavusmayibekleyenanne içimi çok rahatlattin cnm Allah'ım ewlatlarımızı bize baqışlasn ewt çok şükür dediqin qibi bütün testleri qectik Allah'ın izniyle bunuda atlatiriz Allah'ım daha kötü sorunlarla karsilastirmasin bizleri eqerki çıkarsa da Allah'ın wardır bı bildiqi we iyi olmak için elimizden geleni yapacam meleqimin saqliqi için qerekirse diyette yaparım teyzesi napalim 😘
oglusunakavusmayibekleyenanne Meleqimsin evet canım benim rabbim başka dert vermesin doğduklarında ısırırız o minnos ellerini bacaklarını neler çektik biz diye 😂😂 bi doğsunlar hayirlisiylada😂
Meleqimsin oglusunakavusmayibekleyenanne cnm bnm yaptrdım şeker yuklememi çok şükür temiz çıktı buqunkü 😘
oglusunakavusmayibekleyenanne ayyy çok sevindim canım benim gözün aydın artık gönül rahatligiyla hamileliğin tadını çıkarabilirsin 😘😘
Meleqimsin oglusunakavusmayibekleyenanne saqol kuzum darısı bizim qibi sonuç bekleyenlere olsun Allah'ım herkese hayrlı qüzel sonuçlar almayı nasip etsin herkesin yüzünü qüldürsün 😘