momteacher Ben içeriği temiz sıvı deterjanlardan alacağım, granül sabunlar hem erime sorunu oluyormuş hemde makineyi tıkıyormuş öle okudum çoğu yerde, sende bidahaki sefere öle yapabilirsin canım
Naren1 Mcz-01 ben çok memnunum bir ölçek koyuyorum makinemde durulama ayarları var 2 3 4 vs ayrıyetden çift durulama yaptım beyazlılar kar gibi renkliler yıkancak
Ayse10 Mcz-01 niye oldu bilemiyorum ben 1 senedir falan kullanıyorum içinden çıkan kapakla deterjanı koyuyorum hem güzel temizliyor hem de hoş bi kokusu var, uzun ya da kısa programda hiç sıkıntı yaşamadım.
Mcz-01 Bende çözdürmeden direk koyunca yıkadi şükür ☺️ Hepinizin önerilerinz sayesnde yoksa değiştirmek zorunda kalcaktm cok güzel kokuyor ☺️ Şükür hallettm cok sağolun hepınız iyiki varsnz 🙏🏻🙏🏻☺️☺️
Bademlii Mcz-01 valla biz direk koyduk canım internette eritin fakann yazıyordu üç makina yıkadık her renk hiç iz kalıntı kalmadı. Çok mu koydun acaba ölçek üzerinde yazan kadar koysan
Mcz-01 Bademlii fazla koymadmda suda eritmeye çalışıp koymuştm topak topak kalmış ondn snra direk çözdürmeden koydum gayet güzel yıkadı şükür hallettm☺️ Teşekkr edrm☺️