Hayatuysal34 Kalp atışını dinledm ii şükür ama bebeği hissetmyrm dün geldm Dr dan salı günü bidaha muayenem var
ArasMom34 Hayatuysal34 öncelikle çikolata falan yiyip sol kısmına yattın mı canım dün bile gelsen doktorlar bebeği hissetmeme konusunda hemen gelin diyorlar bir günde en az 10 kere hissetmelisin
Yumosmelos Hayatuysal34 evde is yaparken hareket ederken hissetmezsiniz genelde belki hareketleri denk gelmiyordur ve bebek buyudukcede keskin hareketler yapamiyor kalp atisini dinlediyseniz stres olmamaya calisin bebeginiz bunu da hisseder …
Sweetbabymom Hayatuysal34 canım bıraz pilates hareketleri yap ben hissetmediğimde oyle yapıyorum sonra sola uzanıyorum hissediyorum rahatlıyor galıba
Sltn01 Hayatuysal34 bende 34 de az hissetmeye başladım şimdi 35+0 oldum biraz düzeldi salı doktora gidecem bende soracam bunu canım
_aycaccelik Kuzum kendi doktorun olmasa da bi kadın doğum aciline git en azından bi şey var mı yok mu görürsün
Hayatuysal34 _aycaccelik gittim alttan muayne istediler kabul etmedim onlarda muayene etmeden yolladlr nst bile bağlaması alttan bakmaya izin vermedm die Derino
Derino Hayatuysal34 anlamıyorum zaten hemen alttan bakmak istemelerini usg ye bakmadılar mı hissetmiyorum deyince
Ozzlemmm1 Hayatuysal34 oluyor ama bekliyorum sola yatıyorum , hareketini az da olsa hissettiğimde rahatlıyorum. Ama hareketli olduğu zamanlar da oluyor bunu bildiğim için takılmıyorum.
Ozzlemmm1 Hayatuysal34 İçin rahatlasın canım , yine de ihmal etmemek lazim, inşallah iyi haberlerini bekliyorum 🤲