• Gebelik
  • NİŞAN RENGİ SARIMSI BİR RENK OLABİLİR Mİ?

Kızlar 37+2 günlük hamileyim kahvaltıdan sonra büyük lavobam geldi lavobaya gittiğimde sarımsı bı leke farkettim nişan olabilir mi?

Seymaaygzz nişan sümüksü oluyor canım rengi sarımsı bazen kahve rengiye dönüş oluyormuş öyle anlayabilirsin 4 gündür bende geliyor çünkü 🤷‍♀️

Melikedmrclrr aynen sümüksü sarı bı renkti ay ama erken deglmi ya sabırsız cikmasinlar korktum valla kahverengiye dönerse doktorumu tekrar ararım ama

Seymaaygzz perşembe geldi ilk cuma kontrolüm vardı söyledim doğum yaklaşmıs ozaman çatala cık bir bakalım dedi 2 cm acıklık varmış bekliyoruz suyun gelir kanaman olursa gel dedi onun dısında gitmek mantıklı değil geri gönderiyor çünkü arar söylersin görmek ister belki 🤗

Seymaaygzz Canım sarı akıntı şikayetim vardı benimde. Doktorum idrar yolu enfeksiyonundan olduğunu söyledi, birde cinsel yollada bulaşabiliyormuş. Fitil verdi geçmişti🙏🏻 Nişan değil yani korkma

Bende de aynısı arkadaşlar sarı sümüksü yoğun bir akıntı hafta olarakta aynıyız benimde 37+3 ne çıkarmamız lazım bundan bilemiyorum dün de geldi akıntı mı diyorum nişan mı ne düşünüp duruyorum

Benim de o haftada geldi 39 haftalık oldum hâlâ birşey yok 🤦🤦

Seymaaygzz kahverengili pembemsi kırmızı olabilir hiç sıkıntı etme . Aynı durumu bende yaşadım.