Nurr24 Tuba_04545 ben kendimi hiç hayal edemiyorum ama 😂1.72 boyum 55 bucukla hamile kaldım bugun tartıldım 58 bucuk ya şişiyorum da değişik bi şişkinlik😂
seday93 Nurr24 gerçekten yiyebildiğinize şükredin hiç bir şey yiyememek canının hiç bir şey çekmemesi çok kötü bir şey ben 15+3 teyim 5 kilo verdim hala almadım artık yavaş yavaş yemeye çalışıyorum
Ayssedmn Bulantın yoksa alırsın tabi ben yemek yiyemiyordum yesem çıkartıyordum hiçbirşey yoksa midemde safra kusuyordum 55 kilodan 51e kadar düştüm ama şu an 1-2 kilo aldım galiba bilmiyorum 15+5 😊
Nurr24 Ayssedmn bulantı olmadı hamileliğimi öğrenmeden önce iştahım açılmıştı bundan şüphelendim düşünün😂
Zeynoveannesi Nurr24 ben ilk gebeliğimde 16haftaya kadar 10 kilo almıştım 😂 39haftaya kadr da toplam 21 kilo alarak alkışlarla uğurlandım🙄çünkü büyük Bi başarı hikayesi 21 kilo almak 🙄
Nurr24 Zeynoveannesi bence yine iyi almışsınız yani aşırı değil 16. Haftaya kadar 10 kilo alınca insan sonra kaç kilo daha alacağını düşür ama 20 le kapatmışsınız bence iyi☺️
Zeynoveannesi Nurr24 işin kötüsü 20sini de veremeden tekrar hamile kalmış olmak 😂bi 6 kilo kalmıştı ki hamile kaldım yine 20 kilo alırsam artık muhtemelen beni yuvarlayarak götürürler doğuma 😂 zaten boyum da kısacık 1.55😂🤦🏻♀️
Nurr24 Zeynoveannesi neyse 6 kilo 20 kilo değil öyle bakmak lazım☺️☺️Öyle böyle bişeyler olucak artık bize☺️☺️
SeymaK Ben de 13+4 aynıyız ve 4 kilo aldımm 🙈 ama ben takmıyorum napayım doğumdan sonra veriliyo zaten
Byzaoz yasemin333 az kaldi sabir canim 😅😅😅 mide bulantin gecince oh be diyosun hamilelik guzellesiyor. Rabbim saglikla kavustursun yavrularimiza 🤲