annecikk_ Hanimlar sanci nasil olur bilmiyorum oyle adet sancisida cekmis bir insan degilim🙄 3 gundur hem yoruldum hemde 36.haftama girdim artik belime birden agri giriyor az suruyor ara sira oluyor ama en basindan beri hani kasiklarim agrirdi ama belim ilk kez bu 3 gundur boyle.. Sanci dedigimiz boylemi olucak? Gobusum dusmeyede baslamis agrim sizimda var birde bebek vurdukca canimi cok yakiyor dogum pozisyonundayiz🤦🏻♀️🙈
Pinkyellow annecikk_ o gelen ağrı eğer pozisyon değiştirince, biseyler yiyince yada duşa girince gidip geri gelmiyorsa yalancı sancı oluyor canım.dogum sancısına naparsan yap düzenli aralıklarla gelip geçmiyor o ağrı
Bademlii annecikk_ ya aynı durumdayız bende 36+4 deyim. Suanlık bi sancım yok ama anlamıcam diye öyle korkuyorum ki. Adet sancısı gibi diyorlar onu da çekmedim hiç bilmiyorum. Heralde gelince anlarım diyorum bıçak saplanır gibi bişey olur falan diye 😂 dünden beri ishalim neden anlamadım
annecikk_ Bademlii Allah yardimcimiz olsun💓 Insan bilmeyince her agrida dogurcam saniyor😂🙈 Hatta diyorumki acaba acilmammi oluyor keske olsa yavas yavas diye hayal kuruyorum😂😂😂😂😂
Bademlii annecikk_ aynen öyle doktora dedim geçen anlamıcam diye yetişemicem hastaneye diye çok korkuyorum 😂 öyle on dakka da doguruluyor mu sanıyorsun sen hey yavrum hey dedi 😂😂😂
Sesa1 32 haftalığız iki gece önce sırt ağrısı sebebiyle avile3 gittim , nts sancı çıktı, erken doğum riski nedeniyle iki gün yattım. İmkanınız varsa gidip görünün derim, çünkü bende hiç sancı hissi hissetmedim 🙄
annecikk_ Sesa1 valla gitsem cikar bendede ama doktorum asiri ilgisiz yani birde devlete gidiyorum boyle durulmuycak sekilde olursam giderim😊