Herkese merhaba
Öncelikle hiç kolay geçmeyen bi doğum anlatacağım😫😫
03.10.2020 sabahı suyunun gelmesiyle uyandım tabi ilk başta altıma idrarımı yaptım sandım 😂😂😂 içimden de diyorum ki bu suyum.Uzerimi değiştim kız kardeşim bende kalıyordu onu uyandırdım anneme sorayim dedim sende telaş yapma diye tamam ben lavabodayim abla dedi bi baktım oturduğum yerde yine tutamıyorum kardeşime eşimi aramasını söyledim bende doktorumu aradım Allah bin kere razı olsun ondan.Neyse yarim saat sonra hastaneye geldik yalnız ne nisanım geldi ne de sancım oldu takı lagman yapılana kadar içim boşaldı sancılar normal adet sancısı gibi başladı açılma iki santim saat 11 de yatış.Yanimda başka hamiş var oda normal ama o aksama anca doğurdu.
Benim sancılar başladı yürüyüş squat plates topu falan derken geldiğimizde 2 santim di açılmam 3 defa nst gerçektende uzanınca çok şancı oluyormuş.saat 2 buçuk 3 gibiydi (öğleden sonra)ebem gel bi alttan kontrol edeyim dedi çatala çıktım eliyle kontrol ediyor ya ne iğrenç dokunmasıyla incelmiş oldu mu sana 5 6 santim bu arada eğer 3 veya 4 deseydi sezeryan diyecektim öyle ki acı eşiğim yüksek dedim sancılar bitirdi beni el ayak kesildi konuşamıyorum artık sancidan velhasıl epiduralsiz dogum olacak zaten korkuyordum sırtımdan iğne yemeye iyi oldu dedim ama hadi gel ıkın sancidan yorulmuşum iki tost yemişim o saate kadar güç yok ki ebem sağolsun dizlerimin üzeri plates topu derken yarim saatte 9 yaptı hemen çatala doğum başladı ama bende güç yok ıkınamıyorum 1 ikinma biraz guc dular doktorum geldigi andan intibaren ilahi acti sirtimi ovaladi anca dualarla gercekten her şancı gelmesinde ıkınma rabbimden güç işte bismillahirrahmanirrahim de ikin 3 oldu buket başı dedi bırakma son bir nefes rabbimden güç ve bismillahirrahmanirrahim dedim azram güzel kızım kucagimdaydi ve mükemmel bir duygu eşim giremedi pandemiden dolayı ama doktorum göbek bağını babasına kestirdi çok duygusalım ikimizde nasıl ağladık anlatamam.
Size tek tavsiyem normal yapacaksanız ne kadar gücünüz tükenirse tukensin pes etmeyin ve inşallah benim ebem doktorum hatta hasta bakicim gibi sizi destekleyen güç verenler çıksın karsiniza.🙏🙏🙏🙏
Sorularınız olursa cevaplayabilirim ne de olsa unutamıyorum kızımı izlemekten 😂😂