Merhaba anneler çok uzatmıycam kısa kısa anlatcam 3 saat süren ama ebelerin desteği olmasa daha uzun sürecek olan bi doğum yaptım. Dün geceden beri bildiğiniz adet ağrısı gibi bi ağrı vurdu geçti evdeydim gündüz akşama normal gibi karşıladım ama bi yandanda şüphedeydim ya dpğum sancısıysa diye neyseki sonunda kayınvalidem görümcemler eşim fln zorladı bayağı duşumu alıp valizle beraber çıktık yola bşka bi ilçede yaptım duğumu. Nstye bağladılarki sancılarım 2 kere 100 e vurdu o an bnde çektim ağrıyı tabi snrakiler daha hafif seyrediyodu neyse nstden snra muayeneye aldılarki 1 2 4 5 derken oha 7 cm dedler şok tabi.ağrılarımda hafiften artmaya başladu muayeneden snra serum bğladılar sancıları daha rahat karşılamak için snra bktım geçmiyo ablama dedim çağır gelsinler çıktım çatala 3 yada 4. Ikınmamda ama en büyük pay ebenin bastrmasıyla çıktı kızım çok şükür ondan snrasıda umrumda değildi pek kızımı izledim hazrlayışlarını hareketini sesini şuan yatıştayız hastanede hayırlısıylada çıkcaz inşallah darısı bu anı bekleyen, gün sayan, hayalini kuran herkese nasip etsin rabbim💚💚