kevserkara Aşırı mide yanmam var doktorum bu ilaçı ve birde şurup verdi şurubum bitti bu ilacı kullanmadım şurup iyi geldi diye yarın kullanmayı düşünüyorum aşırı mide yanması var hamilelikten öncede reflü vardı
fatihmerve25 kevserkara ben neredeyse 4 5 aydır kullanıyorum sabah aç karnına alıyorsun günde 1 defa benim kurtarıcım o ilaç en yakın arkadaşım oldu resmen kullanmadığım gün olursa mide yanmasından ölüyoeum tavsiye ederim kesin kullanın zararı yok banada doktorum yazdı zaten
Minnaki_beklerken kevserkara doktor bana da verdi 14 gunlugune kullan dedi ben kullanmadim pek ama sabahlari ac karna demisti bana da arkadaslarinki gibi. Tiroid ilacinizla etkilesimi olur mu onu doktoeunuzdan daha iyi ogrenirsiniz.
Aynurgokagac kevserkara pulcet mide koruyucu oldugu için aç karna sabah kalkınca içilmesi gerekiyor gün içinde mide hareketlerini tamamlaması için ama doktorunuza sorabilirsiniz genede
Ecda fatihmerve25 selam üzerinden bayagi geçmiş ama inşallah görürsünüz mjımı kaçıncı haftadan itibaren kullandınız lütfen yardımcı olun
Educator Ecda ilk üç aydan sonra kullanabılıyorsunuz. Ama ileri boyuttaysa bir hafta sonra oda işe yramamaya baslıyor.