Burchax Tirede oturuyorum. arkadaş önerisiyle Ödemiş Devlet Hastanesinde Sezer Yorgun’a gittim, özel hastaneden farksızdı çok kibar ve bilgili bir doktordu fakat özel muayenehane açacakmış onu bıraktım. Torbalı Devlet Hastanesinde Rimah Aşkar vardı onu da önerdiler randevu aldım gidemedim, o da istifa edip özel muayenehane açtı. Tire Devlet Hastanesinde Ayşe Taşkaya’ya gidiyorum, olumlu olumsuz farklı hikayeler duydum kendisiyle ilgili emin olamıyorum ama arada kontrole gidiyorum. Buca Kadın Doğum’da Şinasi Kılıç’ı öneren cok oldu, randevu aldım 30Ekim’de ona gidicem. Doktor bir arkadaşım refakatçi olarak doğumda yakınının yanında kalmış Buca’da, çok profesyonel olduklarını ve doktorların herşeye anında müdahale ettiklerini, bilgilendirildiklerini memnun kaldıklarını söyledi, kendisi ilk doğumunu Çınarlı’da yapmıştı özelde, birdaha gebeliğim olursa kesinlikle Buca’ya gelirim dedi :) Özelde de Egepol’de Cem Büyüktosun’a gidiyorum, memnunum, sadece doğum ücretlerinin absürtlüğü ve muayene ücretini arttırdıkları için 175 TL oldu daha seyrek gitmeyi düşünüyorum, Cem Beyden memnunum. Urlayı da tanıdık hemşire ablalarımız tavsiye etti, ebeleri çok iyi, kesinlikle özelde doğum yapmana gerek yok imkanın varsa oraya git diye, önümüzdeki hafta idari izne çıkıcam 2 aylık sürede doktor işini netleştiririm artık :D ilk doğumum olacak, şimdilik herşey yolunda gidiyor, normal doğum istiyorum inşallah nasip olur :) Sizin ve/veya yakınlarınızın gidip de memnun kaldığınız farklı bir kamu hastanesi oldu mu?