gzdinc dilarabasegmez evet evet memnunum, benim arkadaş ve tanıdık çevremden o hastaneye giden çok insam vardı. Bende şuana kadar memnunum. Tabi beklentilerde önemli :) ama bı sorun yok temiz ve güzel
gzdinc dilarabasegmez Op.dr Dilay Gökdeniz. Muayene ücreti 125₺ şuan o da yeni oldu. Egepolde de Cem bey var onu da bı araştırın derimm
melekhabib Bende karataşa gidiyorum,Arzu değirmenci akara, 40+3 haftaligim şuan,doğumumu orda yapicam InsaAllah,normal düşünüyorum
dilarabasegmez melekhabib Evet arkadaşımda o doktor ile doğum yaptı şahsen tanışmıştım ilgili iyi bir doktor
Suude dilarabasegmez Epidurali bilmiyorum. Ben her ay aydından kalkıp gidiyorum muayeneye. Kuzenim orda doğum yaptı doktor çok iyi ve çok memnun. Ve muayene ücreti çok uygun 40 TL.
dilarabasegmez Ececem Ya aslında olmadı canım doktorumdan, hastanene çalışanlarının ilgisinden memnunum, yarın 40. haftaya giriyorum ama hastanede doğum ücreti sürekli artıyor nasıl bir şey anlamadım. Yılda bir kere artacak doğum ücreti bu hastanede 3, 5 kere artıyor sanırım 😐
Ececem dilarabasegmez çok haklısın gerçekten. Ben hastane sahibi Muzaffer bey ile bile görüştüm. Dolar ve euronun artışından çok etkilendiklerini mecbur kaldıklarını söyleyip durdu. cenk beyden vazgeçemiyorum vazgeçsem bende sırf sinirimden başka hastanede yapacaktım doğumu. Bende 39+2 oldum
dilarabasegmez Suude İnstagram hesabına falan da baktım cok tatlı bir doktor yorumları da cok iyiydi ama hastane nasıl acaba anestezi uzmanları falan. Ben 40 haftalığımda kendi hastanem doğum ücretlerinde aşırıya kaçtığı için şuan değiştirebilirim o yüzden soruyorum