Aysesen80 Merhaba kızlar bu gunler de bulantı yaşayan var mı aramızda bu haftasını geçirmiş arkadaşlar ya da bende aynı durumda olanlar yazabilir mi neden bulantı oluyor bide yanmayan midem de yanmaya başladı bu bulantı doğum belirtisi midir?
MeyraEylulBallisi Aysesen80 38+1 im yaklaşık 1 haftadır geceleri ve sabah uyanınca bende de oluyo bu durum. Nedenini bilmiyorum bende onu araştırıyorum
Eslem23 Aysesen80 38 +1 benimde dünden beri geçmeyen bir mide bulantısı ve ağrısı var kusmak istiyorum ama olmuyor 😢
Tuanazra Aysesen80 37+2 olduk ve neredeyse bir haftadir hamileligin basindaki gibi bulantilarim var. Doktoruma söyledim mideye rahim fazla baski yapiyordur az ve sık ye dedi ama ne fayda
Esraaelisa1 Aysesen80 ben 35 haftalık hamileyim canım hala kusuyorum 8 aydır hiç kesilmedi hala devam ediyor bulantı falan prilam dr hap vermişti doktor onu içiyorum o hap olmasa günlerim geçmez bende annemlere çekmişim onlarda 9 ay kusmuş yengem falan 9 ay boyunca miğde bulantısı falan olmuş benimde öyle kimisinde hiç kusma bulantı olmuyor
Aysesen80 MeyraEylulBallisi bebeğiniz doğum pozisyonunda mı sizin de? Benim öyle de şu ara sanki daha aşagı indi kanala girdi galiba diyorum ya da girmeye çalısıyor çok şıkışmıs sekile wc gidiyorum ama boşuna yani :) insallah canım saglıklı sekile kucagımıza alırız ve 40a kalmadan doğururız yani ben oyle olayım en azından zorlanıyorm artık :(
MeyraEylulBallisi Aysesen80 evet doğum pozisyonunda. Hareketleri zaten her an çıkacak gibi. Bende 40 a kadar beklemek istemiyorum şu son haftalar çok zorluyo gerçekten artık bacaklarım taşımıyo resmen. Hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah 🥰
a_s_a_f Göğüs ve karın boşluğu arası 4 parmak ise ve sağ ayak topuğunu sol ayak başparmağına koyamıyorsanız doğum birkaç gün içersinde olurmuş. Anane usulü 🙂
MeyraEylulBallisi a_s_a_f göğüs ve karın boşluğu arası 4 parmak olalı 1 hafta oluyo neredeyse 😂 ama topuğumu parmağıma koyabiliyorum 🙄 daha var mı demek oluyo 😂
a_s_a_f Aysesen80 rabbim bir avazda kurtarsın sağlıkla kucağınıza alın inşallah tam vaktinde saatinde ☺️🙏🌸
Aysesen80 MeyraEylulBallisi amin canım insallah gercekten kendimi taşıyamaz oldum normalde zayıf biriydim kilo alınca gövdemi taşımak zorlastı🙈
Elarabia Ben de bunun için konu açmıştım 37 haftalığım bir haftaya yakındır mide bulantılarım başladı Kızımda da aynısı olmuş ve 3-4 gün sonra doğum yapmıştım
MeyraEylulBallisi Mesevda bi yerde oturup ayaklarınızı uzanıyosunuz sağ ayak topuğu sol baş parmağına değdiriiiyosunuz değmiyosa doğum çok yakın demekmiş. Yukarıda yazmışlar benim değiyo daha 😂
Esra94 Bende suan 37+4 üm ve dört gündür inanılmaz bulantı mide yanması yasıyorum iki gündür şiddetli kusmalar da eşlik etti berbat bi his bu haftam benm cok zor geçiyor 😟