Yeniyiz Tam bir hafta önce, bu saatlerde, 7 haftalıkken düşük yaptım 😥🥺 Bundan sonra ki süreç için ve yeniden inancımı toplamam için önerileriniz var mı 😟
Naimeismail001 Yeniyiz geçmiş olsun canım hakkında bu hatirlisymis demek bende geçen sene boş gebekik yaşadım sonra gelişti falan demişlerdi bir umut derken düşük yaptım senin gibi olmaz derken çok şükür 3 ay sonra hamile kaldığını öğrendim bunda da var bir hayır dedim çok şükür kızım oldu sakin pes etme kötü düşünme rabbim bunu verdiyse daha da verir inşallah sağlıcakla kalın ❤️
Merveeee45 Yeniyiz benim de bir ay oldu kalbi durdu kuzumun sadece kalp atışını duymak bile çoook büyük bir duygu pıt pıt atan kalbine bile Kocaman bir evlat sevgisini sığdırmak galiba anne olmak allahım isteyen herkese nasip etsin bence tek çaresi bana göre yeniden denemek biran önce yoksa çok acıymış kaybetmek sadece yeni bir evlat hafifletebilir acısını 😞
ecembugra53 Yeniyiz çok geçmiş olsun canım yax RABBİM TEZ VAKİTTE Kcagını doldursun inş Rabbim gönlüne göre versin inş canım
Yarennn5 Geçmiş olsun canım bende aynı şeyleri yasadım anlıyorum seni bende 9 haftalıkken kalbı durdu kendine vakit ayır gez dolas kafanı dagıt unutmak mümkün olmuyor ama en azından zamanla alısıyorsun .
Yeniyiz Naimeismail001 Allah analı babalı büyütsün maşallah 🤲🏻 teşekkür ederim tavsiyeleri için de inşallah bana da nasip olur yakın zamanda 😟
Yeniyiz Merveeee45 onun varlığını duymak bilmek bile nasıl büyük nimet dimi 🥺 biz kalp atışını duymak için beklerken kaybettik kuzumuzu onu bile duyamadik 😞 nasip hayırlısı. Hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip olsun isteyen herkese 🤲🏻
Merveeee45 Yeniyiz bana aman sen kendini neden bu kadar üzüyorsun o sadece kan parçasıydı diyenler bile oldu eşimle geceleri sessizce ağladık bir aydır ne yaşadığımızı allah bilir daha yeni kendime geldim allah nerde evlat hasretiyle yanan varsa nasip etsin canm cennette onlar da lazım bize allah oraya uygun görmüş orda kavuşuruz 🙏
Yeniyiz Merveeee45 insan yaşamadan anlamıyor ne yazık ki.. evet canım orda inşallah safaatci olacaklar bize.
mavilibisey Merveeee45 gözüm doldu okurken. Ne acımasızmış onu diyenler. Allah yardımcınız olsun. Dilediğiniz zamanda kucağınızı doldursun inşallah Rabbim 😞
Yeniyiz Merveeee45 amin canım. En yakın zamanda inşallah bizlerde o müjdeli güzel haberleri alırız 🤲🏻
Dmtmms Benimde 21 haftalikken kalbi durdu .. Tarifi yok bu acinin .. kimse anlayamaz .. suan yeniden hamileyim her an korku yasiyorum
AsilPrens Dogum yaptim 4 gun yasadi :( siz hemen hamile kalabiliyorsunuz galiba. Ben 6 ay beklemeliyim. 5 ayi gecti hayirlisi hakkimizda 39 hafta bir gun karnimda tasidim. Bilmiyorum avuntu olur mu ama kisa surede cok baglanmadiginizi umit ederek hizli toparlanmaniz icin hepinize dua yolluyorum 🙏🏻
Merveeee45 Srplhrgl ilk kayıp olduğu için patolojiye göndermedi doktorum sebep bulamadı kendisi de şaşırdı açıkçası 10 haftalıktı
Burcu3506 Benimde 2 hafta önce kürtaj oldu kese bile oluşmadı ilk gebeliğimdi hala toplamaya çalışıyorum bi daha hamile kalabilirim umarım
Merveeee45 Burcu3506 kalırsın inşallah canım bende o düşüncedeyim kalabilir miyim diye ama allah büyük 🙏
Merveeee45 Berna41 inşallah inşallah canım allah isteyen herkese tez zamanda hayırlısını nasip etsin 🙏🌷