Sibelsncar Kızlar şu an 34 hafta 1 günlüğüm tiroid ve şeker düşüklüğü var ilaç kullaniyorum 32 haftalıkken 750 gram di 100 grm geride dedi ama herkesin daha fazla kilosu ve bana ilk doktorum Kasım ilk haftası ortası dedi ama şimdi daha iyi bir doktoruma geçtim Anadolu özelde bursa oda Kasım 20 25 doğum dedi acaba hesaplamadan dolayısı bebeğim böyle çıkıyor napsam ya üzülüyorum
Oznur1_23 CAnım geride mi bilmiyorum ama ben 26 haftalık hamileyim 860 gram benim kde çok olabilir bilmiyorum
Elifymn Sevimlianne kesinlikle ben daha bugün doktora gittim 32. haftamdayım tam 2 kilo dedi doktorumuz hatta baya iyi kilosu boyu falan maşallah dedi
Sibelsncar Hashasim2020 yok yanlış değil ya işte bende ondan korkuyorum doktorumu değiştirdim salı günü en iyisini o söyler bana ins
Asude967 Biraz zayıf ama hiç korkma son haftalarda daha hızlı kilo alıyorlar kaşar ceviz protein tüket bol bol
Sibelsncar Asude967 canım doktoruma ne yesem iyi gelir onlar boş herşey iyi gelir şu daha iyi olur diyemem dedi keşke daha önce biraksaydim ondoktoru
Sibelsncar Mine8191 bana birde normal azcik az dedi açıklama bile yapmadı ama ben inanmıyorum haftası kilosu doğru olduğuna
Beker Sibelsncar canım bence bir yanlış var kilosunu sen yanlış duydun ya da yanlış yazdın benim 25 haftalık Ken 1050 gram dedi doktor 150 gram + yada - olabilir dedi bence sen yanlış duydun
Sibelsncar Beker doktoruma sordum ben 1850 dedim dedi ama ben nasıl hatirlamadim birde ağladım bir sürü boşuna uzulmusum 😔😔
Beker Sibelsncar hıhh şimdi oldu ama şuan da üzülmen gerekmiyor bence son haftalarda çok daha fazla alacaksın kilo üstelik dediğim gibi kilolarında + - oynama oluyor bol bol muz haşlanmış yumurta kaşar peynir tüket tatlım ben öyle duydum benim de erken doğum riskim var 26 haftalığız şuan bunları tüketiyorum kilo alsın diye
Hashasim2020 Sibelsncar tamam şimdi oldu 😹 canım bak bence yediğin şey direkt farkediyor. Şunları ye: 2 haşlanmış yumurta, 2-3 bardak süt, ceviz, muz, kaşar, pekmez, badem, fındık, havuç, kabak çekirdeği bunları her gün ye bence çok farkedştor
Esraaelisa1 Sibelsncar normal o zaman kg niye korkuyorsun zaten hızlı kilo almaya başlayacak merak etme
Busekrkmz Sibelsncar kilosu azmış çokmuş diye çok düşünme her bebeğin belli bir kapasitesi var istersen dünyaları ye bebek üç kilo alacaksa üç kiloda kalır daha fazlasını alamaz. Ben çok yedim hafta da üç kere kırmızı et yiyordum her ballı süt yapıp içiyordum badem, ceviz yiyordum ama kızımın kilosu gerideydi 39+6da normal doğum yaptım ve 2430 gram doğdu kapasitesi o kadarmış bazı bebeklerde genetik oluyor şuan 38 günlük olduk ve 4 kilo. Bence organları sağlıklıysa kalıtsal bir problemi hastalığı yoksa kilosuna takılıp üzülmeyin inan doğduktan sonra daha hızlı kilo alıyorlar.
Sibelsncar Hashasim2020 yumurta yemeye başladıktan sonra daha iyi oldu kilosu süt değil ama yoğurt tüketmeye çalışıyorum süt içemiyorum canım ama yazdıkların hepsi iyi geliyor saol canim
Esraaelisa1 Sibelsncar 35 haftalık hamileyim 2500 kg bebeğim sen yanlış mı yazdın canım benimde kasımın ilk haftası doğum mesela
Sibelsncar Esraaelisa1 bende 34 içindeyim yarın kontrolüm var ama sonraki doktorum adet tarihinden kasımın son haftasına attı şaşırdım bende 🤦
Esraaelisa1 Sibelsncar iyi bir doktora git çoğu doktor çok bilgili değil bende geçen hafta gittim bebeğin kafası yukarda poposu aşağıda oturur pozisyonda suyum çok fazlaymış su fazla olunca dönme ihtimali çok yüksekmiş dönmezse eğer ekimin son haftası doğurturum dedi bana da normalde 8 kasım gözüküyor 40 haftalık 8 kasımda mesela benim kız ilk gebelik ama döncek gibi bir havası yok