Birgul İyi geceler anneler😊 ben 7+4 haftalık hamileyim 4-5 gündür ayaklarım çok üşüyo kendimde zaman zaman üşüyorum bunun hamilelikle bi alakası var mı nedem acaba?
Sinemcetin20 Birgul 32 haftaligm dünden beri ayaklarm usumeye başladı ama havalar sogudu tek ayaklarm dgl bedenende üşüyorum
Papatya06 Tiroit yapıyor genelde. Kan değerlerinize baktırın. Aslında bakıyorlar ama kese içi oluşumu gördükten sonra sanırım
Birgul Sinemcetin20 evet ama üşüyorum diyorum herkes bana bi garip bakıyor bende bi ben üşüyorum bende bi problem var o zaman heralde diyorum
Birgul Tuanazra geçen bende baktım öyle yazıyodu internette sağlıkla gelsin tabi de bende hep erkek istemişimdir hadi inşallah 😌🤲🏻
Birgul Sinemcetin20 kansızlıktan diyor genelde internetten benim demirim baya düşüktü ilaç kullanıyorum 2 haftadr ama yine de üşüyo erkek cocuk diyorlar bakalım hayırlısı sen cinsiyetini öğrendin mii😇
Sinemcetin20 Birgul hamile kaldgmdan beri 10 kutu oldu kan ilacı yine faydası yok cocukluktan beri kanszligm var olmadı olmuyo erkk çocuğa pek inanma benimkide kız ama ayaklarım usuyo
Sinemcetin20 Birgul neyi sorcan cinsiyetli usumeyimi sağlıklı olsunda sende sağlıklı olda gerisi boş bence